تبلیغات اینستاگرام
ads.fileon.ir

نام کاربری یعنی چه

نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 25 دی 1399 ساعت 10:17

انتخاب نام کاربری اهمیت چندانی در امنیت ندارد ولی استفاده از نام های عامی مثل admin ,test ,root, user و امثال اینها امکان شکستن رمز عبور را برای نرم افزارهایی که به همین منظور ساخته شده اند بیشتر می کند و برعکس این موضوع استفاده از نام های کاربری پیچیده امکان فراموش کردن آن را افزایش می دهد.

انتخاب رمز عبور مناسب
با رعایت نکات زیر امنیت خود در دنیای مجازی را افزایش دهید:

Choose Username / انتخاب نام کاربری انتخاب نام کاربری اهمیت چندانی در امنیت ندارد ولی استفاده از نام های عامی مثل admin ,test ,root, user و امثال اینها امکان شکستن رمز عبور را برای نرم افزارهایی که به همین منظور ساخته شده اند بیشتر می کند و برعکس این موضوع استفاده از نام های کاربری پیچیده امکان فراموش کردن آن را افزایش می دهد.

Choose Bad Password / انتخاب رمز عبور نامناسب

لطفاً! لطفاً ! لطفاً!، از کلمات و حروف ساده به عنوان رمز عبور ایمیل ، اف تی پی ، بانک اطلاعاتی و یا هر بخش دیگری استفاده نفرمایید.

  • استفاده از رمز عبور ساده مثل استفاده از نام کاربری و یا اعداد 123 و یا 123456 , test و امثال این دنیای مجازی شما را صد در صد به خطر می اندازد و اگر فکر می کنید شخصی فرصت امتحان کردن این موارد را ندارد در اشتباه هستید. نرم افزار های Brute Force که تعدادشان بسیار زیاد است به همین منظور ساخته می شوند و به راحتی و در کمترین زمان رمز های اینچنینی را می شکنند و علاوه بر نفوذ به وب سایت سرویس دهنده را نیز مورد تهدید قرار می دهند.
  • استفاده ازنامهای قابل حدس زدن مثل حیوان خانگی، شماره تلفن هراه یا ثابت اسامی فرزندان و نزدیکان و امثال آن به هیچ عنوان توصیه نمیشود.

Best Password / بهترین رمز عبور از نظر کارشناسان امنیتی رمز عبور حداقل باید بین 8 تا 12 کارکتر باشد و استفاده ترکیبی از اعداد و حروف و کارکتر های ویژه در آن توصیه می شود در صورتی که قصد استفاده از رمز عبور مناسب دارید و می خواهید یاد آوری آن ساده باشد می توانید از روش استفاده از حروف اول در جملات استفاده کنید به عنوان مثال آدرس منزل یا محل کار برای به خاطر سپردن مناسب است پس به این صورت عمل می کنیم:


No31,Mansour,Motahari,Valieasr,Tehran,IRAN
N31MmVTI حروف انتخاب شده حرف اول کلمات در آدرس بالا می باشد و از ترکیب اعدا و حروف نیز استفاده شده، که یادآوری آن به نسبت ساده تر است و امنیت آن نیز بالاتر. برای افزایش امنیت همین مورد، ترکیب حروف کوچک و یا بزرگ نیز می تواند موثر باشد.

Save Password / نگه داری کلمات عبور

  • کلمات عبور و رمز های خود را هیچ گاه در ایمیل باکس هایی چون Yahoo و Gmail نگه داری نکنید.
  • در صورتی که نام های کاربری مختلفی را در موارد مختلف استفاده میکنید هیچ گاه رمز عبور آن ها را یکی قرار ندهید به عنوان مثال از رمز ایمیل خود برای اف تی پی اکانت دیگر استفاده نفرمایید
  • همچنین استفاده از دفتر تلفن یا کاغذ یادداشت برای نگهداری رمز و کلمات عبور توصیه نمی شود.
  • در صورتیکه از تعداد زیادی رمز استفاده میکنید نرم افزارهایی برای نگهداری و مدیریت رمز وجود دارد ولی توجه داشته باشد که تنظیم صحیح آنها و استفاده از قفل های چند لایه مثل کلید رمز در usb برای این نرم افزارها ضروری است زیر استفاده از چنین نرم افزارهایی مثل صندوقی است که همه دارایی خود را در آن قرار داده اید.
     

منبع : Day Telecom

اخبار و مقالات مرتبط