تبلیغات اینستاگرام
ads.fileon.ir

بهترین ویندوز برای کامپیوتر خانگی

نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 25 دی 1399 ساعت 14:55

مقدمه و معرفی

دوستان گرامی و همراهان ارجمند وبلاگ آکسفورد پلاس سلام. شاید شما هم مثل من وقتی به یکی از ورژن های سیستم عامل ویندوز عادت کردید، دیگر مهاجرت به و یا حتی استفاده ی موقت از ورژن های جدیدتر برایتان سخت باشد. من که اینطور هستم. یادم می آید که زمانی خیلی با شک و احتیاط از Windows 98 به Windows XP مهاجرت کردم. اما مدتی که با Windows XP کار کردم، دیدم که ویندوز بسیار خوبی نسبت به Windows 98 است و نسبت به آن مزایای زیادی دارد. همین شک و تردید را در زمان مهاجرت از Windows XP به Windows 7 تجربه کردم. شاید باورتان نشود اما من هر یک از این نسخه های جدید را حتی تا یک سال پس از منتشر شدنشان، حتی بصورت آزمایشی، نصب هم نمی کردم تا اینکه بالاخره خیلی با وسواس و کاملا از روی کنجکاوی به سراغشان می رفتم.

اما Windows 10 ورژن جدیدی بود که هر بار نصبش می کردم، خیلی سریع و بدون کوچکترین شکی از روی سیستم حذفش می کردم و بجای آن یک ویندوز 7 نصب می کردم، چرا که این ویندوز مشکلات واقعا بزرگی داشت. باور کنید نزدیک به ده، دوازده تا DVD ویندوز 10 با فاصله های یک ماه و از فروشنده ها و شرکت های مختلف خریده بودم و هر کدام را که نصب کرده بودم، با یک ویندوز مزخرف روبرو شده بودم. تصور کنید الان که بعد از بیست سال انتشار ورژن های مختلف ویندوز، آخرین نسخه اش را بر روی سیستم خود نصب می کنید، هنگام Shut down کردن، می بینید که ویندوز بجای خاموش شدن، راه اندازی مجدد (Restart) می شود! آدم از تعجب شاخ در می آورد...

تازه این یکی از ایرادات بزرگ ویندوز 10 بود که آدم با نصب از روی دی وی دی های رنگارنگ موجود در بازار با آن مواجه می شد. یادم است بعد از نصب یکی دیگر از دی وی دی ها متوجه شدم سایز درایو ها بصورت صحیح نشان داده نمی شوند! مثلا بعد از حذف کردن یک گیگابایت از فایل های یکی از درایوها، سایز همچنان به اندازه ی قبل از حذف کردن فایل ها نشان داده می شد، حتی پس از خاموش و روشن کردن کامپیوتر! آدم چگونه می توانست چنین مشکلاتی را، خصوصا از طرف مدرن ترین ویندوز، تحمل کند؟

مشکلات زیاد بودند. سرعت کم، مشکل در مرور گر اینترنت جدید یعنی Microsoft Edge هنگام باز کردن وب سایت ها (بعضی وقتها لازم می شد صفحه را چند بار Refresh کنید تا صفحه به نمایش در آید)، محو شدن ناگهانی Microsoft Store بلافاصله بعد از اجرا کردنش، Active نشدن صحیح و و و ...

اما من برنامه نویس هستم و با توجه به اینکه چند پروژه در دست کار دارم که نیاز به آخرین تکنولوژی های توسعه ی نرم افزار دارند، نیاز شدید به نصب ویندوز 10 پیدا کردم. چرا؟ دوستان برنامه نویس بهتر می دانند. از آنجایی که ویندوز 10 را برای اجرا شدن بر روی Windows Phone ها نیز طراحی کرده اند، زیرساخت برنامه نویسی ویژه ی خود را معرفی کرده است که شما تا Visual Studio را در خود ویندوز 10 نصب نکنید، حتی در آخرین سرویس پک ویندوز 7 نیز نخواهید توانست فایل اجرایی مخصوص ویندوز 10 را تولید کنید!

مثلا من این روزها در حال کار بر روی یکی از پروژه هایم بنام +ContentO هستم. البته نمی خواهم تا زمان منتشر کردنش اطاعات زیادی درباره اش بدهم اما همین قدر بگویم که همزمان که ورژن تحت وب خواهد داشت، همزمان ورژن های تحت گوشی نیز خواهد داشت. یا یکی دیگر از پروژه هایم بنام +EcO (اکو پلاس). از آنجایی که این پروژه ها نسخه ی موبایل نیز خواهند داشت، و باز از آنجاییکه من قصد دارم برنامه نویسی موبایل برای پروژه های ذکر شده ام را تحت Xamarin و در Visual Studio انجام دهم، تا اینکه با یک بار برنامه نویسی، بطور همزمان بتوانم برای سه پلتفرم Andriod، iOS و Windows Phone خروجی بگیرم، لازم بود که حتما Visual Studio را بر روی یک ویندوز 10 نصب کنم.

به هرحال جانم برای دوستان گرامی بگوید که ما در به در دنبال یک ویندوز 10 کار درست بودیم اما دریغ از یک ویندوز 10 خوب در بازار و اینترنت تا اینکه یک ماه پیش، وقتی بطور اتفاقی به فروشگاه دوستم در تبریز سر زده بودم (ایشون فروشگاه نرم افزار دارند)، لطف کردند و یک کپی از یک ورژن خاص از ویندوز 10 برای من دادند و من بعد از نصب دیدم که همان ویندوز بدون عیب و نقصی است که مدتها به دنبالش می گشتم.

این ورژن تحت عنوان Windows 10 Enterprise Redstone از یک شرکت معتبر می باشد (با هر دو ورژن 32 و 64 بیتی در داخل دی وی دی) و من حیف دیدم که این مقاله را ننویسم و آنرا خدمت دوستان خوب وبلاگ نیز معرفی نکنم. چه بسا ممکن است برخی از دوستان و بازدیدکنندگان محترم وبلاگ Developer آموزین هم مدتهاست به دنبال یک ویندوز 10 خوب بوده باشند و من بتوانم یک کپی از این ویندوز را برای آنها نیز تقدیم کنم. البته هدف منفعت مالی نبود و هر کدام از دوستان که تقاضا بدهند، فقط به مبلغ ناچیز رایت یک حلقه DVD آنرا برایشان ارسال خواهم نمود. هدف بیشتر کمک به دوستانی است که مثل خود بنده مدتها به دنبال یک ویندوز 10 خوب بوده اند اما تاکنون از هیچکدام از ویندوز های موجود در بازار راضی نبوده اند.

به هر حال، در شکل 1، نمایی از رنگ و روی دسکتاپ این ویندوز را مشاهده می کنید.

شکل 1. نمایی از دسکتاپ ویندوز

در شکل 2 نیز نمایی از Start Menu را مشاهده می کنید.

شکل 2. نمایی از منوی شروع ویندوز

و همانطور که در محل های مشخص شده در شکل 3 نیز ملاحظه می گردد، ویندوز 64 بیتی و تحت ورژن Enterprise می باشد که درواقع کامل ترین ورژن ویندوز است (البته داخل DVD ورژن 32 بیتی نیز موجود است)، و کاملا هم Active شده است. البته برای Active کردن ویندوز لازم است مراحل آموزش فارسی موجود در دی وی دی را با دقت انجام دهید (دوستان در نهم مهرماه 1397 یک بروزرسانی جدید به انتهای این مقاله افزودم و در آن روش Active کردن این ویندوز را توضیح دادم. پس برای مشاهده ی روش فعال سازی، لطفا به انتهای همین مقاله مراجعه بفرمایید).

شکل 3. مشخصات جزئی تر

شکل 4 نیز نمایی از نرم افزار Microsoft Store را نشان می دهد (یک امکان جدید افزوده شده بر روی ویندوز 10) که کاملا بدون هیچ مشکلی اجرا شده است.

شکل 4. اجرای بدون مشکل Microsoft Store

و مرورگر اینترنت Microsoft Edge که مثل ساعت کار می کند، شکل 5.

شکل 5. Microsoft Edge

از دید بسیاری از کاربران ایرانی، یک مشکل بزرگی که ویندوز 10 دارد، Update های اتوماتیک این ویندوز است که باعث شناسایی اصل نبودن ویندوز و در نتیجه از کار افتادن آن می گردد. به جرات می توانم بگویم که ورژنی که در این مقاله خدمتتان معرفی گردید، هیچ مشکلی با بروز رسانی های اتوماتیک ندارد و در شکل 6 ملاحظه می کنید که از روزی که من این ویندوز را نصب کرده ام، چندین بار بطور موفقیت آمیز Update شده است.

شکل 6. نصب Update های اتوماتیک

طریقه ی دریافت این ویندوز

توجه: به دلیل آمدن ورژن‌های جدیدتر به بازار، دیگر این ورژن از ویندوز در وب‌سایت آکسفوردپلاس ارائه نمی‌گردد.

طریقه فعال سازی (Active کردن) این ویندوز - به روز رسانی در نهم مهرماه 1397

خب، همانطور که در شکل 7 مشاهده می کنید، ویندوز 10 مورد بحث در این مقاله، در ابتدای نصب، Active نمی باشد و ما باید بصورت دستی نسبت که فعال کردن آن اقدام کنیم.

شکل 7. Windows 10 Redstone در ابتدای نصب هنوز Active نمی باشد

برای این منظور، به داخل دی وی دی رفته و بر روی فایل Windows Activator راست کلیک می کنیم، شکل 8.

شکل 8. فایل فعال ساز ویندوز

سپس مطابق شکل 9، از منوی باز شده، گزینه ی Run as administrator را انتخاب می کنیم.

شکل 9. انتخاب گزینه ی Run as administrator

در کادر باز شده گزینه ی Yes را بزنید، شکل 10.

شکل 10. انتخاب Yes

در پنجره ی باز شده، مطابق شکل 11، دکمه ی اول یعنی Activation را کلیک کنید.

شکل 11. کلیک بر روی دکمه ی Activation

سپس مجددا دکمه ی بالایی یعنی دکمه ی Activate Windows را کلیک کنید، شکل 12.

شکل 12. کلیک بر روی دکمه ی Activate Windows

در این مرحله اندکی صبر کنید تا مراحل فعال سازی ویندوز سپری گردد. در آخر کار یک کادر مطابق شکل 13 نمایش داده می شود که در آن گزینه ی No را انتخاب می کنیم.

شکل 13. انتخاب No

توجه داشته باشید که در صورت کامل بودن فعال سازی، باید در پنجره ی مربوطه، مطابق شکل 14، عبارت Product Successfully Activated را مشاهده نمایید. سپس این پنجره را ببندید.

شکل 14. کامل شدن فرآیند فعال سازی ویندوز

همانطور که در شکل 15 نیز مشاهده می شود، ویندوز کاملا Active شده است.

شکل 15. ویندوز فعال شده است

دوستان توجه داشته باشید که ممکن است بعد از چند ماه، ویندوز مجددا از حالت فعال خارج گردد. البته مانند شکل 16، از چند روز قبل، ویندوز شروع به هشدار دادن می کند مبنی بر اینکه بزودی ویندوز شما غیر فعال خواهد شد. در اینصورت می توانید همین مراحل را یک بار دیگر تکرار کنید (حتی قبل از غیرفعال شدن کامل ویندوز و با مشاهده ی اولین هشدار) تا ویندوز را مجددا Active نمایید. با تشکر.

شکل 16. هشدار غیرفعال شدن ویندوز طی چند روز آینده

سایر اطلاعات ویندوز، مانند شماره ی ورژن و غیره - به روز رسانی در سوم شهریور 1398

ورژن نامبر و شماره ی ساخت ویندوز به قرار زیر می باشد، شکل 17.

شکل 17. ورژن نامبر و شماره ی ساخت

خریدهای مشتریان گرامی

در ادامه، تصویر بسته‌های پستی ویندوز 10 که برای مشتریان عزیز وب‌سایت ارسال شده است را قرار داده ایم. از خرید این عزیزان تشکر می کنیم.

شکل 18. ارسال برای مشهد - 10 آذر 98

نظرات خوانندگان این مطلب:

نوشته شده توسط: مدیریت وبسایت

10/10/2020 4:16:45 PM


از اطلاعات فوق‌العاده کاملی که دوست گرامی، آقای علی محرمی در اختیار ما قرار دادند، نهایت تشکر را دارم.

مدیریت وب‌سایت


نوشته شده توسط: alimoharami

9/27/2020 5:47:22 PM


نسخه Windows 10 Home

این نسخه تقریبا نسخه پایه ویندوز 10 محسوب می‌شود. اگر به یک فروشگاه رفته و لپ‌تاپی را خریداری کنید تقریبا می‌توان با اطمینان گفت که سیستم عامل آن ویندوز 10 نسخه Home خواهد بود. همان‌طور که از نام این نسخه پیداست، ویژگی‌هایی که برای یک کاربر خانگی معمولی مورد نیاز بوده ارائه می‌شوند.

تمام امکانات مهم و برجسته ویندوز 10 شامل کورتانا، استور، ارتباط با ایکس‌باکس و پشتیبانی از لمس و تبلت‌ها در این نسخه به‌صورت پیش‌فرض وجود دارند. اما نسخه Home چند ویژگی مرتبط با کسب‌وکار را که در نسخه Pro دیده می‌شود، ارائه نمی‌دهد.

نسخه Windows 10 Pro

در نسخه پرو شما تمام ویژگی‌های ارائه شده در Home را به علاوه قابلیت‌هایی برای کاربران حرفه‌ای‌تر و کسب‌و‌کارها، در اختیار خواهید داشت. رمزنگاری BitLocker و پشتیبانی از سیاست‌های گروهی برای انجام تغییرات توسط کاربران مختلف یک شرکت بزرگ از جمله امکانات این نسخه هستند.

اکثر دستگاه‌های مجهز به سیستم عامل ویندوز 10 که در کسب‌وکارها مورد استفاده قرار می‌گیرند از نسخه پرو بهره برده و به همین دلیل متخصصان آی‌تی می‌توانند با استفاده از ابزارهای موجود در این نسخه، مزایای مختلفی را در اختیار داشته باشند. اما کاربران علاقه‌مند و باتجربه‌ نیز می‌توانند از این نسخه لذت ببرند. دست‌کاری‌های رجیستری با استفاده از Group Policy Editor یا ویرایشگر سیاست گروهی در این نسخه آسان‌تر و سریع‌تر انجام می‌شود.

نسخه Pro طبیعتا قیمت بالاتری نسبت به نسخه پایه خانگی دارد، اما کاربران می‌توانند نسخه Home را با پرداخت 99 دلار به نسخه پرو یا حرفه‌ای ارتقا دهند.

به هر حال اگر نظر ما را بخواهید، برای اکثر کاربران خانگی و معمولی، نسخه پرو ویژگی خاص و قابل توجه‌ای را ارائه نمی‌کند. با این حال اگر هنوز هم اصرار دارید باید بگوییم که شما می‌توانید با استفاده از ابزارهای رایگان و جداگانه به همان چند ویژگی نسخه پرو نیز دسترسی داشته باشید. برای مثال با استفاده از نرم‌افزار TeamViewer قادرید قابلیت‌های Remote Desktop را در اختیار داشته باشید و یا از VeraCrypt به جای BitLocker استفاده نمایید.

نسخه Windows 10 S

یکی از جدیدترین نسخه‌های اضافه شده به ویندوز 10، نسخه S است که در واقع به‌نوعی نسخه مختصر و مفید سیستم عامل ویندوز 10 محسوب می‌شود. یکی از ویژگی‌های متمایز این نسخه، امکان نصب نرم‌افزارها فقط از طریق ویندوز استور است. بنابراین دیگر نمی‌توانید برنامه‌های معمول و رایج را از منابع دیگر که قبلا استفاده می‌کردید، نصب نمایید. مایکروسافت Edge مرورگر پیش‌فرض در این نسخه بوده و شما نمی‌توانید موتور جستجو بینگ را به موارد دیگری تغییری دهید.

ویندوز 10 اس معمولا به‌صورت پیش‌فرض بر روی دستگاه‌های ارزان‌قیمت و رده‌پایین نصب شده است. مایکروسافت قصد دارد این نسخه از ویندوز را در بازار ابزارهای آموزشی به‌عنوان رقیبی برای کروم‌بوک گوگل معرفی کند.

اگرچه شما هنوز هم قادر خواهید بود با پرداخت 50 دلار این نسخه را به Pro ارتقا دهید، اما برای اکثر کاربران خانگی این کار ضرورتی ندارد. باید قبول کنید که شما دستگاهی با مشخصات سخت‌افزاری سطح پایین دارید و طبیعتا به تعداد محدودی از برنامه‌ها دسترسی خواهید داشت. بنابراین این محدودیت‌ها خودبه‌خود وجود دارند.

نسخه Windows 10 Enterprise

نسخه Enterprise ویندوز 10 همان‌طور که از نامش پیداست برای کسب‌وکارهای بزرگ و تنها با لیسانس‌های چند کاربره عرضه می‌شود. برخلاف ویندوز 7، نسخه Ultimate برای ویندوز 10 ارائه نشده تا قابلیت‌های تجاری را در دسترس کاربران خانگی قرار دهد.

اما مشکلی نیست چراکه این ویژگی‌ها کاملا متناسب با نیازمندی‌های یک شرکت تجاری بزرگ خواهند بود. مهم‌ترین ویژگی این نسخه DirectAccess است که به کارمندان در نقاط مختلف اجازه می‌دهد به یک شبکه داخلی امن درون شرکت متصل شوند. قابلیت بعدی AppLocker است که به ادمین‌ اجازه می‌دهد تا امکان دسترسی به برنامه‌های خاص را غیرممکن کند. همچنین کمپانی‌ها می‌توانند این نسخه را به یک نسخه بلندمدت از ویندوز ارتقا دهند تا تغییرات همیشگی ویندوز 10 اختلالی در فعالیت‌های آن‌ها ایجاد نکند.

در نسخه Enterprise بهینه‌سازی‌ها و امکانات پشت پرده‌ای وجود دارد که متخصصین آی‌تی با استفاده از آن‌ها می‌توانند عملکرد بهتری داشته باشند. در حالی که نسخه پرو برای کسب‌وکارهای کوچک مناسب است، شرکت‌هایی با هزاران کارمند می‌توانند در وقت و هزینه خود صرفه‌جویی کرده و با استفاده از نسخه Enterprise کنترل بهتری بر روی فعالیت‌های شرکت‌شان داشته باشند.

نسخه Windows 10 Education

نسخه آموزش‌محور یا Education از ویندوز 10 تمامی قابلیت‌های مرتبط با کسب‌وکار را که در Enterprise وجود داشته، ارائه می‌دهد. به گفته مایکروسافت، نسخه Education تمام ویژگی‌هایی را که برای امر آموزش مورد استفاده قرار می‌گیرند، در خود دارد. در نسخه‌های قبلی، کورتانا به‌صورت پیش‌‌فرض غیرفعال بود، اما در این نسخه این دستیار مجازی از همان ابتدا فعال است.

همچنین در این نسخه نکات، ترفندها و پیشنهاداتی که معمولا ویندوز نمایش می‌دهد غیرفعال هستند تا بر روی امر آموزش تمرکز بهتری صورت گیرد.

در کنار این ویژگی‌های پیش‌فرض، یکی از بزرگترین مزایای این نسخه ارزان‌تر بودن آن نسبت به Enterprise است. این موضوع به مدارس کمک می‌کند تا هم‌زمان با کاهش هزینه‌های خود، با استفاده از ویژگی‌های این نسخه اجرای بازی‌ها و محتوای نامناسب را غیرفعال کنند تا بستر آموزشی مناسب‌تری برای دانش‌آموزان فراهم شود.

نکته جالب دیگر این است که اگر بخواهید به نسخه Enterprise دسترسی داشته باشید یا باید آن را مستقیما خریداری کنید و یا حتما از نسخه پرو به آن ارتقا دهید. اما اگر نسخه ارزان‌قیمت خانگی را دارید، به‌راحتی می‌توانید به Education ارتقا دهید که خودش به صرفه‌جویی در هزینه‌ها حائز اهمیت خواهد بود.

نسخه Windows 10 Pro Education

حتما تا الان کمی گیج شده‌اید که این همه نسخه متفاوت از ویندوز در بازار وجود دارد! اما برای متعجب شدن کمی زود است. نسخه Pro Education نام دو نسخه قبلی را با یکدیگر ادغام کرده تا تنوع نسخه‌های ویندوز بازهم بیشتر شود.

همانند نسخه آموزشی ویندوز 10، این نسخه درواقع طعمی متفاوت از ویندوز 10 پرو بوده که برای مقاصد و محیط‌های آموزشی بهینه‌سازی شده است. شاید اصلی‌ترین تفاوت بین این نسخه و Education این باشد که Pro Education بر روی دستگاه‌های جدیدی که در طرح آموزش‌محور K-12 خریداری شده‌اند، به‌صورت پیش‌فرض نصب شده است. بدین ترتیب نیازی نیست مدارس به منظور خرید کامپیوترهای شخصی آماده شده برای مقاصد آموزشی، لیسانس‌های چندکاربره را از مایکروسافت تهیه کنند. مدارس کوچک‌تری که فاقد نیروهای آی‌تی متخصص هستند و یا صرفا به ویژگی‌های تجاری ارائه شده در نسخه Enterprise احتیاجی ندارند می‌توانند از نسخه Pro Education و امکانات آموزشی بسیار خوب آن بهره ببرند.

در هر دو نسخه آموزشی (Education و Pro Education) برنامه‌ای تحت عنوان ” Set Up School PCs” وجود دارد که به ادمین اجازه می‌دهد با راهنمایی‌های موجود یک ایمیج استاندارد از ویندوز را ایجاد کند.

ادمین در این حالت گزینه‌هایی مانند حذف برنامه‌های جانبی، امکان اتصال به شبکه‌ مدرسه به‌صورت خودکار و تنظیم بخش به‌روزرسانی ویندوز برای ری‌استارت نشدن کامپیوتر در ساعات کاری مدرسه را در اختیار خواهد داشت. پس از طی فرآیند مذکور، کارمندان بخش آی‌تی می‌توانند فایل ایمیج را درون یک فلش مموری قرار داده و آن را خیلی سریع بر روی سایر سیستم‌ها نصب کنند.

نسخه Windows 10 Mobile

آیا می‌دانستید ویندوز فون هنوز هم زنده است؟ بله مایکروسافت نام پلتفرم موبایل خود را به Windows 10 Mobile تغییر داده است. این تصمیم مایکروسافت در راستای سیاست‌های این شرکت برای یکپارچه کردن سیستم عامل در دستگاه‌های مختلف اتخاذ شده است. در این نسخه کاربر به برنامه‌های استور که در نسخه دسکتاپ ویندوز 10 نیز وجود دارند، دسترسی خواهد داشت. همچنین ویژگی Continuum کاربران را قادر می‌سازد تا با اتصال گوشی هوشمند خود به یک صفحه نمایش بزرگ‌تر، از آن مانند یک کامپیوتر شخصی استفاده نمایند.

اگرچه بهبودهای متعددی نسبت به ویندوز فون 8.1 صورت گرفته اما باز هم ویندوز موبایل در بازار سیستم عامل‌های گوشی‌های هوشمند به مراتب سهم کمتری نسبت به اندروید و iOS دارد. رونمایی ضعیف از ویندوز 10 موبایل و کمبود برنامه‌های جالب و کاربردی از عواملی هستند که کاربران را از این پلتفرم دور می‌کنند.

نسخه Windows 10 Mobile Enterprise

نسخه Enterprise از ویندوز 10 موبایل تقریبا مانند همان نسخه ارائه شده برای کامپیوترهای شخصی است. همان‌طور که انتظار می‌رود در این نسخه نیز ویژگی‌های مرتبط با کسب‌وکار ارائه شده که از آن جمله می‌توان به مدیریت بهتر به‌روزرسانی‌ها، کنترل اطلاعات و سیاست‌های گروهی و سایر امکانات مدیریتی اشاره کرد.

اگر از یک گوشی هوشمند مجهز به ویندوز 10 موبایل برای انجام امور کاری خودتان استفاده می‌کنید احتمالا باید همین نسخه را بر روی دستگاه خود نصب کنید.

نسخه Windows 10 IoT (اینترنت اشیا)

در نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز، مایکروسافت یک نسخه جمع‌وجور شده از سیستم عامل خود را با عنوان Windows Embedded عرضه می‌کرد. برای مثال Windows XP Embedded هنوز هم به عنوان سیستم عامل راه‌انداز دستگاه‌هایی مانند خودپردازها، صندوق‌های فروشگاهی و سیستم ثبت زمان در شرکت‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

نسخه‌های Embedded ویندوز تنها ویژگی‌ها و امکانات ضروری را ارائه می‌کند تا در کنار حجم و نیازمندی‌های پردازشی کمتر، مزایای سیستم عامل ویندوز را در اختیار دستگاه‌های مختلف قرار دهد. اکنون مایکروسافت این نسخه‌ها را با عنوان Windows IoT یا ویندوزی برای اینترنت اشیا عرضه می‌کند.

همان‌طور که می‌دانید اینترنت اشیا یا IoT، اتصالات اینترنتی را برای اشیایی که به‌صورت روزمره با آن‌ها سروکار داریم به ارمغان آورده است. این نسخه از ویندوز نیز به کاربران اجازه می‌دهد تا ارتباط بهتری با این دستگاه‌ها برقرار کنند. Windows 10 IoT را می‌توان به راحتی بر روی دستگاه‌هایی که منابع سخت‌افزاری کمی دارند، نصب کرد و از مزایای آن بهره برد.

نسخه Windows 10 Team

خانواده محصولات Microsoft Surface شامل یک تخته وایت‌بورد تعاملی باعنوان Surface Hub می‌شود. مانند سایر تخته‌های هوشمند، این محصول نیز برای مصارف تجاری طراحی شده و به کارمندان اجازه انجام کارهای مشترک با همدیگر و همچنین ایجاد ویدیو کنفرانس در نقاط مختلف دنیا را می‌دهد. این محصول مایکروسافت از نسخه‌ای ویژه از ویندوز 10 با نام Windows 10 Team بهره می‌برد.

ویندوز 10 تیم برپایه نسخه Enterprise ارائه شده اما در آن چند ویژگی‌های منحصربه‌فرد قرار دارد تا آن را با تخته‌های هوشمند هماهنگ سازد. رابط کاربری برای استفاده در یک نمایشگر لمسی بزرگ بهینه‌سازی شده و همچنین هر کارمند قادر است بدون نیاز به وارد شدن در حساب کاربری خاصی، به‌عنوان یک کاربر سطح پایین از ویندوز استفاده نماید. زمانی که کار با نمایشگر به اتمام می‌رسد، در صورت تمایل سیستم به‌طور خودکار فایل‌ها و اطلاعات ایجاد شده را پاک می‌کند. البته اگر بخواهید می‌توانید این موارد را در وان‌درایو ذخیره کنید. توجه داشته باشید که در این نسخه همانند Windows 10 S، شما نمی‌توانید برنامه‌های رایج دسکتاپ را نصب نمایید.

البته از آن‌جایی که نسخه تیم، نسخه‌ای تخصصی برای تنها یک دستگاه بوده، احتمالا هیچ‌گاه با مشکل کمبود برنامه یا نظیر آن مواجه نخواهید شد.

نسخه Windows 10 Pro برای ایستگاه‌های کاری (Workstation)

شاید فردی پیدا شود و بگوید هیچ‌کدام از 11 نسخه‌ای که بالاتر به آن‌ها اشاره کردیم به‌کارش نمی‌آیند. مایکروسافت یک نسخه دیگر از ویندوز 10 را نیز عرضه می‌کند. این نسخه Pro for Workstations نام دارد که برای استفاده در کامپیوترهای رده‌بالا با حجم کاری بسیار زیاد بهینه شده‌ است.

از ویژگی‌های جدید این نسخه می‌توان به سیستم فایل انعطاف‌پذیر، حافظه رم پایدار، اشتراک‌گذاری فایل سریع‌تر و همچنین پشتیبانی از قطعات سخت‌افزاری بیش‌تر اشاره نمود.

درواقع مایکروسافت در این نسخه تمام تلاش خود را به کار برده تا فرآیند پردازش اطلاعات و داده‌های بسیار زیاد در طول روز همواره سریع و روان انجام گیرد. به گفته این شرکت ویژگی‌ منحصربه‌فرد این نسخه منجر به خرابی کم‌تر داده‌ها، افزایش سرعت جابه‌جایی داده‌ها در یک شبکه و همچنین پشتیبانی از حافظه رم تا 6 ترابایت (بله درست خواندید شش ترابایت!) شده است.

نسخه Windows 10 Pro for Workstations به همراه آپدیت پاییزه ویندوز 10(Fall Creators) در پاییز 2017 ارائه می‌شود. اگر از یک کامپیوتر فوق پیشرفته و قدرتمند در منزل برای انجام محاسبات و کارهای روزانه خود استفاده می‌کنید، این نسخه برای شما مناسب خواهد بود، در غیراین‌صورت (که احتمالا همین‌طور هم هست) این نسخه فقط در فضای تجاری و کسب‌وکارها قابل استفاده خواهد بود.

جمع‌بندی کوتاه

همان‌طور که دیدید نسخه‌های مختلفی از ویندوز 10 عرضه شده و به همین دلیل ممکن است ویژگی‌های متفاوت آن‌ها شما را با سردرگمی مواجه کنند. بنابراین خلاصه‌ای مختصر و مفید از تمام نسخه‌های ویندوز 10 را در ادامه مشاهده می‌کنید.

Windows 10 Home : نسخه استاندارد که تمام نیازهای یک کاربر معمولی و خانگی را برطرف می‌کند.

Windows 10 Pro : طراحی شده بر پایه نسخه Home اما دارای ویژگی‌های اضافی برای کاربران حرفه‌ای و کسب‌وکارهای کوچک.

Windows 10 S : نسخه جمع‌وجور شده که برای رقابت با کروم‌بوک ارائه شده و کاربر تنها می‌تواند اپ‌های موجود در ویندوز استور را نصب کند.

Windows 10 Enterprise : تنها به‌صورت لیسانس‌های حجمی (چندکاربر) ارائه شده و شامل ویژگی‌ها و امکانات اختصاصی برای کسب‌وکارهای بزرگ می‌شود.

Windows 10 Education : طراحی شده بر پایه Enterprise اما با ویژگی‌های پیش‌فرض مرتبط با محیط‌های آموزشی و همچنین قیمت ارزان‌تر برای مدارس.

Windows 10 Pro Education : نسخه‌ای آموزش محور از Pro که بر روی کامپیوتر‌های شخصی که مدارس در طرح‌های تخفیف خریداری می‌کنند به‌صورت پیش‌فرض نصب شده است.

Windows 10 Mobile : نسخه‌ای مخصوص دستگاه‌های هوشمند قابل حمل (مانند گوشی‌های هوشمند) که چندان هم محبوب نیست.

Windows 10 Mobile Enterprise : نسخه‌ای که به کسب‌وکارها اجازه می‌دهد دستگاه‌های مجهز به ویندوز 10 موبایل کارمندان را مدیریت کنند.

Windows 10 IoT : جانشین نسخه Windows Embedded، نسخه‌ای سبک که می‌توان از آن در دستگاه‌های با قدرت پردازش پایین نظیر خودپردازها یا ربات‌ها استفاده نمود.

Windows 10 Team : نسخه‌ای اختصاصی و بهینه شده برای استفاده در وایت‌بورد هوشمند Surface Hub.

Windows 10 Pro for Workstations : نسخه‌ای که می‌توان در کامپیوترهای فوق‌العاده قدرتمند برای انجام محاسبات و پردازش‌های سنگین به‌کار گرفت.

تنوع زیاد در نسخه‌های ویندوز

در این مطلب تمام نسخه‌های مهم و قابل ذکر سیستم عامل ویندوز 10 را به شما معرفی کردیم. اما بیلدهای مختلفی نیز وجود دارند که برای شرایط ویژه‌ بهینه شده‌اند.

برای مثال سیستم‌هایی که از پردازنده‌های Clover Trail اینتل بهره می‌برند، قادر نیستند آپدیت پاییزه ویندوز 10 را دریافت کنند، بنابراین مایکروسافت این دستگاه‌ها را با آپدیت سالگرد یا Anniversary تا سال 2023 پشتیبانی خواهد کرد. از آن‌جایی که پشتیبانی عمومی این آپدیت تنها تا سال 2018 ادامه خواهد داشت، بازهم شاهد تنوع ویندوز 10 در دستگاه‌های مختلف خواهیم بود.

کسی چه می‌داند، شاید در ادامه مایکروسافت چندین نسخه دیگر از ویندوز 10 را روانه بازار کند. شاید برخی از نسخه‌ها به‌علت عدم کاربرد از خانواده ویندوز حذف شوند. خوشبختانه به‌عنوان یک کاربر خانگی شما تنها با چند نسخه درگیر خواهید بود، اما صاحب کسب‌‌وکارها برای داشتن بهترین انتخاب، باید تصمیمات سختی را اتخاذ کنند.

اما رادستون5 ما که فقط یک اپدیت در سال 97 بود

رداستون 5، آپدیت بزرگ بعدی ویندوز 10 چه ویژگی‌های تازه‌ای به‌همراه دارد

مایکروسافت در حال حاضر مشغول افزودن ویژگی‌ها و تغییرات تازه‌ای به نسخه‌ی بعدی ویندوز ۱۰ با اسم رمز رداستون ۵ است. تعداد قابلیت‌های جدیدی که به‌همراه آخرین نسخه‌ی ویندوز ۱۰ منتشر خواهد شد، به‌قدری زیاد است که پیگیری تمامی آن‌ها قدری دشوار به‌نظر می‌رسد. با این حال، در مقاله‌ی حال حاضر، بزرگ‌ترین تغییرات جدیدی که ردموندی‌ها هم‌اکنون مشغول کار روی آن‌ها هستند، گردآوری شده است. البته این احتمال وجود دارد که مایکروسافت برخی از ویژگی‌هایی را که برای رداستون ۵ درنظر گرفته است، از نسخه‌ی نهایی این به‌روزرسانی حذف کند و انتشار آن‌ها را به تعویق بیاندازد. در هر صورت، ویژگی‌های که شرح آن‌ها در ادامه خواهد رفت، از جمله بزرگترین تغییرات آتی ویندوز ۱۰ محسوب می‌شوند. برای بررسی بزرگترین تغییرات جدید محبوب‌ترین سیستم‌عامل دسکتاپ، با زومیت همراه باشید.

مرورگر فایل تیره

Dark File Explorer

اگر از جمله طرفداران حالت تیره در ویندوز ۱۰ محسوب می‌شوید، باید بدانید که مایکروسافت سرانجام در حال افزودن تم تیره به مرورگر فایل (File Explorer) و منوهای زمینه است. در حال حاضر، اپلیکیشن‌های اصلی ویندوز ۱۰ که بر پایه‌ی پلتفرم ویندوز یونیورسال توسعه یافته‌اند و همچنین بخش تنظیمات از حالت تیره پشتیبانی می‌کنند؛ اما مرورگر فایل همچنان فاقد این ویژگی کاربردی است و در صورتی که در نیمه‌شب قصد مرور اسناد یا فایل‌های خود را داشته باشید، رنگ سفید پنجره‌ها چشمانتان را آزار خواهد داد. این تغییر جدید، ویندوز ۱۰ را یک قدم دیگر به رفع دوگانگی یاددشده در طراحی سیستم‌عامل نزدیک‌تر می‌کند.

فعال‌سازی حالت تیره در مرورگر فایل از طریق گزینه‌ای به همین نام در بخش تنظیمات ویندوز امکان‌پذیر خواهد بود؛ در نتیجه در صورتی که هم‌اکنون این ویژگی را در ویندوز ۱۰ فعال کرده باشید و سیستم‌عامل را به نسخه‌ی رداستون ۵ ارتقا دهید، پس از اتمام به‌روزرسانی، مرورگر فایل به‌صورت خودکار در حالت تیره قرار خواهد داشت.

کلیپ‌بورد ابری

Cloud Clipboard

کپی و جاگذاری (پیست) محتوا در ویندوز ۱۰ به‌زودی با قابلیت جدید کلیپ‌بورد ابری (Cloud Clipboard) به‌شدت ساده‌تر خواهد شد. مایکروسافت با این ویژگی تازه در حال ایجاد کلیپ‌بوردی مجازی است که اشتراک‌گذاری آن بین تمام دستگاه‌های ویندوز ۱۰ کاربر امکان‌پذیر خواهد بود. کلیپ‌بورد ابری به شما امکان می‌دهد تا محتوای دلخواه خود را از روی یک کامپیوتر کپی و آن را در دستگاهی دیگر جاگذاری کنید. این قابلیت برای کسانی که از دستگاه‌های مختلف ویندوز ۱۰ استفاده می‌کنند، بسیار کاربردی خواهد بود. اما، این احتمال وجود دارد که کلیپ‌بورد ابری در آینده راه خود را به گوشی‌های هوشمند نیز باز کند.

اگر صاحب چندین دستگاه مبتنی بر ویندوز ۱۰ نیستید، کلیپ‌بورد احتمالا می‌تواند همچنان برای شما کاربردی باشد. کلیپ‌بورد ابری اقدام به ثبت تمام انواع محتوای کپی‌شده توسط شما می‌کند؛ در نتیجه می‌توانید بعدا به آن‌ها دسترسی داشته باشید. اگر در یک زمان محتوایی را کپی کرده باشید؛ اما بعدا نتوانید محل فایل را به‌خاطر بیاورید، این ویژگی قطعا برای شما بسیار سودمند خواهد بود. بدین منظور تنها کافی است که کلیپ‌بورد ابری را باز کنید و به فهرست تمام مواردی که در طول روز کپی کرده‌اید، نگاه بیاندازید.

ابزار برش

Snipping Tool

اگر در طول روز به دفعات متعدد از صفحه نمایش خود اسکرین‌شات می‌گیرید، مایکروسافت با به‌روزرسانی ابزار برش (Snipping Tool) با ظاهری مدرن و تازه در نسخه‌ی بعدی ویندوز ۱۰ که عملکرد بسیاری بهتری دارد، کار شما را به‌شدت راحت‌تر کرده است. اکنون می‌توانید با فشردن کلیدهای ALT + Shift + S ابزار Screen Snip را اجرا کنید و از آنجا به چند گزینه‌ی جدید دسترسی داشته باشید. برای مثال، می‌تواند یک اسکرین‌شات به‌شکل مربع یا هر شکل دلخواه دیگری از صفحه بگیرید. علاوه‌بر این، امکان ثبت اسکرین‌شات تمام‌صفحه نیز وجود خواهد داشت.

تجربه‌ی جدید ابزار برش سپس یک اعلان نمایش خواهد داد که با فشردن آن می‌تواند به‌صورت مستقیم به اپلیکیشن اختصاصی و جدید Screen Sketch وارد شوید. به‌صورت خلاصه، این اپلیکیشن امکان ویرایش اسکرین‌شات‌هایی را که به‌تازگی ثبت شده‌اند، به‌همراه قابلیت افزودن یادداشت به‌وسیله‌ی ویندوز اینک یا تایپ کردن در اختیار کاربر قرار می‌دهد. این تجربه‌ی به‌شدت بهبودیافته‌ی ثبت اسکرین‌شات، بسیاری از کاربران را شیفته‌ی خود خواهد کرد.

تجربه‌ی جدید جستجو

search experience

Microsoft در حال شنیدن صدای کاربران خود است و کورتانا را در به‌روزرسانی رداستون ۵ به‌نوعی از جستجوی ویندوز خارج می‌کند. در همین راستا، نسخه‌ی بعدی Windows 10 از تجربه‌ی جستجوی جدیدی بهره‌مند خواهد بود که بر کاهش تمرکز بر ویژگی‌های کورتانا تاکید دارد و «جستجو» را در خط مقدم رابط کاربری خود قرار می‌دهد. اکنون دسته‌بندی‌های مختلف جستجو در قسمت بالای پنل نمایش داده می‌شوند و Cortana نیز در قسمت پایین فعالیت‌های اخیر کاربر را از همان جایی که رها شده‌اند، نشان می‌دهد.

جستجو برای موضوعات نیز با یک رابط کاربری جدید با ظاهر پنل دوگانه که جستجوی اپلیکیشن‌ها، اسناد و موارد دیگر را به‌شدت ساده‌تر کرده است، تجربه‌ی تازه‌ای را ارائه می‌دهد. همان‌طور که در تصویر مشاهده می‌شود، بخش جستجو اکنون پهن‌تر شده است و امکان نمایش محتوا و اطلاعات بیشتر را در نمایشگر فراهم می‌کند.

نوار جدید بازی

Game Bar

آیا به بازی کردن روی دستگاه ویندوز ۱۰ خود علاقه دارید؟ اگر پاسخ مثبت است، پس حتما از تغییرات جدید این سیستم‌عامل در بخش گیمینگ خوشحال خواهید شد. مایکروسافت به‌منظور کاربردی‌تر ساختن نوار بازی برای پی‌سی گیمرها هنگام انجام بازی، این نوار را به‌طور کامل در رداستون ۵ بازطراحی کرده است. نوار بازی دیگر صرفا یک ابزار ساده برای ثبت اسکرین‌شات و ضبط ویدئو نخواهد بود؛ بلکه اکنون اطلاعات پردازشی سودمند از جمله مصرف CPU، پردازنده‌ی گرافیکی و رم را نمایش می‌دهد. ظاهر این نوار نیز به‌کلی دگرگون شده و از رابط کاربری مرتب‌تری بهره می‌گیرد که به نسبت قبل قابل‌درک‌تر است.

تمام ویژگی‌های مربوط به شبکه‌های اجتماعی نوار بازی کماکان قابل دسترسی هستند؛ با این حال اکنون جزئیات بیشتری دارند و حتی برای گیمرهای حرفه‌ای‌ ویندوز که از قابلیت Mixer استفاده نمی‌کنند نیز کاربردی خواهند بود. این نوار همچنین از طریق منوی استارت در ویندوز ۱۰ قابل دسترسی است تا ماهیت آن به‌عنوان یک ویژگی کاربردی برای برخی از افرادی که احتمالا از وجود آن باخبر نیستند، به‌نحو بهتری مورد تاکید قرار گیرد.

مایکروسافت اج

Microsoft Edge

همانند تمام دیگر به‌روزرسانی‌های جدید ویندوز ۱۰، مرورگر مایکروسافت اج فهرستی از تغییرات تازه و قابل توجه را دریافت کرده است؛ از جمله عملکرد بهتر، رابط کاریری جدید هاب و تنظیمات و بهبودهای نامحسوس طراحی همچون ایجاد افکت‌های سایه پشت تب‌ها. اگر تاکنون از مرورگر دیگری غیر از اج به‌عنوان مرورگر پیش‌فرض خود استفاده می‌کرده‌اید، بد نیست که در رداستون ۵ فرصتی دوباره به آن بدهید.

نت‌پد

Notepad

بله، تیتر را درست خواندید. برای نخستین بار پس از مدت‌ها، مایکروسافت برنامه‌ی قدیمی نت‌پد را در ویندوز ۱۰ به‌روزرسانی کرده است. نت‌پد اکنون از پایان خطوط یونیکس و لینوکس (LF) و مکینتاش (CR) و همچنین قابلیت بزرگ‌نمایی و کوچک‌نمایی متون پشتیبانی می‌کند. علاوه‌بر این، کلیک راست متن برای جستجو با بینگ و تنظیم متن هنگام استفاده از شماره‌های خط از دیگر ویژگی‌های نت‌پد جدید به‌شمار می‌روند.

اما radestone 5 ما چیست ی آپدیت در سا 97

اما الان ویندوز بسیار سبک برای سیستمهای ضعیف

Windows 10 Enterprise LTSC 1809 Build 17763.316 VL نسخه نهایی ویندوز 10

تفاوت ویندوز Windows 10 Enterprise LTSC با سایر نسخه های ویندوز 10 در سبک بودن و سرعت بهتر میباشد ، در Windows 10 Enterprise LTSC ویندوز استور و برنامه های مترو حذف شده و مرورگر IE 11 میباشد و ظاهر ماشین حساب و Paint هم مانند ویندوز 7 میباشد. آپدیت های ارائه شده برای این ویندوز تست شده و بدون ایراد میباشد و تنها آپدیت های امنیتی برای این ویندوز منتشر میشود.

شمه

این همان رادستون5 میباشد

توضیحات

این ویندوز Redstone 5 میباشد و به صورت رسمی در تاریخ 22 اسفند 97 ( در سایت مایکروسافت ) ارائه شده و نسخه اورجینال و نهایی میباشد.

بیلد این نسخه 17763.316 میباشد.

این نسخه شامل فروشگاه مایکروسافت ، برنامه های مترو و مرورگر Edge نمیباشد و تمام نرم افزارهای جانبی ( ماشین حساب و Paint و .. ) مانند ویندوز 7 میباشد. به همین دلیل از نسخه های دیگر ویندوز 10 سبک تر بوده و منابع کمتری مصرف میکند.

این نسخه هنگام نصب دارای یک نسخه معمولی و یک نسخه N میباشد . نسخه N شامل نرم افزارهای مالتی مدیای ویندوز ( Media Player , Camera , TV , .. ) نمیباشد.

قابلیت نصب از طریق بوت UEFI وجود دارد.

دوستان اینترنت هست قبل از هرکاری تحقیق کنید .

نوشته شده توسط: مدیریت وبسایت

7/27/2020 8:26:16 PM


سلام خدمت دوست گرامی، کاوه جان عزیز. همانطور که خودتان هم به درستی معتقدید، شرکت مایکروسافت به عمد در برابر استفاده از کپی های ویندوز سختگیری زیاد نشان نمی دهد. نظر من هم چنین است، درواقع این یک تکنیک زیرکانه برای محبوبیت آن بوده است که بسیار هم موفق بوده از طرف دیگر، همزمان با این سخاوت، در کشورهایی که نمایندگی دارد، بازرس به ادارات و مراکز رسمی مثل مدارس، دانشگاه ها، کارخانجات و غیره می فرستد و قانونی بودن محصولات نرم افزاریشان از جمله ویندوز کامپیوتر های آن مراکز را بررسی می کند. این شرکت از همین طریق، برای چندین سال، ثروتمندترین شرکت جهان بود و الان هم یکی از شرکت های ثروتمند است.

اما در مورد اینکه ما بیاییم و نرم افزاری را بر روی کامپیوتر شخصی خود نصب کنیم و از آن نهایت بهره را ببریم درحالیکه به حساب شرکت سازنده اش هیچ مبلغی را واریز نکرده ایم، به نظر من هم این کار صحیح نیست اما مسئله اینجاست که برای ما امکان چنین پرداختی هم میسر نیست، پس چاره ای جز استفاده از ویندوز در همین شرایط موجود، نداریم.

در مورد این هم که می فرمایید شما ویندوزی که دراصل دزدی است را می فروشید، خدمتتان عرض می کنم که هزینه ی اعلام شده، مبلغ فروش نیست. این مبلغ صرفا جز هزینه های رایت و بسته بندی و پست نیست. می توانید خودتان هم حساب کنید.

از اینکه مقالات ما را مطالعه می فرمایید و کامنت می نویسید ممنون هستم.


نوشته شده توسط: کاوه

7/17/2020 9:05:31 PM


به نظر بنده ویندوز یک اثر هنری است و حتی اگر اثر هنری هم نبود استفاده بدون اجازه صاحب اثر گناه محسوب میشه و از لحاظ انسانی هم درست نیست .ما مسلمونیم ولی فقط ادعا داریم.مطینم ی روزی بیل گیتش اون دنیا یقه ی همه مارو میگیره حالا میخواید اعتقاد داشته باشید یا نداشته باشید .ولی جدای از این حرفا شما دارین چیزی که خودش دزدیه رو میفروشین ؟چرا آخه ؟طرف ویندوز به اون عظمت رو ساخته و همه دنیا داره ازش استفاده میکنه اون وقت شما حاضر نیستی با مردم کشور خودت هم تقسیمش کنی؟اگه خودت ساخته بودیش چکار میکردی؟میدونستی مایکروسافت عمدا زیاد گیر نمیده وگرنه اگر دلش میخواست میتونست کاری کنه هیچ کس نتونه غیرقانونی استفاده کنه؟خیلی راحته هااااا ی برنامه نصب کن ببین ویندوز چندتا سرویس داره که جداگانه ران میشن و به اینترنت وصل میشن و چقد راحت میشه فهمید که ویندوز اورجینال نیست و از کارش انداخت .بزرگ تر فکر کن مهندس


نوشته شده توسط: مدیریت وبسایت

7/12/2020 4:25:54 PM


با سلام. دوستان توجه داشته باشید که قیمت اعلام شده بسیار منصفانه است و لطفا از الفاظی مثل سرکیسه کردن و غیره استفاده نکنید. درضمن وب‌سایت Soft98.ir مورد تایید من هم هست و هر نرم‌افزاری که تابحال از این سایت دانلود کرده‌ام، بخوبی کار کرده است، احتمال می‌دهم ویندوز 10 این سایت هم خوب باشد.

مدیریت وب‌سایت.


نوشته شده توسط: Hs

7/7/2020 3:07:02 PM


بهترین وسالم ترین وهمچنین به صورت اورجینال ودستکاری نشده دانلودویندوز10 ازسایت soft98.ir،من حدودده سال میشه که ازاین سایت استفاده کرده وبسیارراضیم،پس مدیریت محترم لطفا مردم راسرکیسه نفرمایید.


نوشته شده توسط: مدیریت وبسایت

4/11/2020 2:49:36 PM


خواهش می‌کنم آقای محمدحسین، در خدمت هستم و در حد اطلاعات خودم می‌توانم پاسخگوی دوستان گرامی سایت باشم.

ببینید، ویندوز 32 بیتی سریع نیست بلکه برعکس، ویندوز 64 بیتی، سریعتر از ورژن 32 بیتی می‌باشد. دلیل این امر هم این است که تحت ویندوز 64 بیتی (البته اگر سخت افزار پشتیبانی کند)، عمل واکشی یا Fetch، یعنی فراخوانی اطلاعات از حافظه توسط CPU در واحدهای 64 بیتی انجام می‌گیرد. یعنی اگر در حالت 32 بیتی، برای انتقال 64 بیت اطلاعات از حافظه به پردازنده دو بار عمل واکشی (fetch) لازم باشد، در حالت 64 بیتی، فقط با یک بار واکشی، 64 بیت اطلاعات منتقل خواهد شد. و با توجه به اینکه در دنیای سخت‌افزار، واکشی اطلاعات از حافظه به پردازنده و برعکس، عملی زمانگیر محسوب می‌شود، بنابراین ویندوز 64 بیتی باید سریعتر از ویندوز 32 بیتی باشد.

بنابراین اگر حافظه کامپیوتر شما 3 گیگ هست، بهتر است همان ویندوز 7 را نگه دارید و اگر نگران مسائل امنیتی هستید، جلوی آپدیت اتوماتیک نرم‌افزارهایتان (خصوصا مرورگر اینترنت) را باز بگذارید تا خودشان را بروز نگه دارند.

هر موقع هم که وقت کردید می‌توانید RAM یک گیگ سیستم‌تان را با یک رم 2 گیگ عوض کنید تا 4 گیگ را داشته باشید و در آن زمان حتماً ویندوز 10 را نصب کنید چرا که ویندوز بهتری است.

با تشکر. موفق باشید.


نوشته شده توسط: محمدحسین

4/11/2020 1:39:29 AM


با عرض معذرت از ادمین محترم یه سوال دیگه هم داشتم

به نظر شما نسخه 32 بیتی این ویندوز برای رم سه گیگ مناسبه؟ چون سیستم من هم تقریبا همین سخت افزار رو داره و ویندوز 7 روش نصبه

همونطور که خبر دارید دیگه مایکروسافت از ویندوز 7 پشتیبانی امنیتی نمیکنه و گفته باید ارتقاء بدن.

نظر شما چیه؟


نوشته شده توسط: مدیریت وبسایت

4/8/2020 8:36:59 PM


سلام محضر دوست گرامی، جناب آقای محمدحسین.

کاملاً حق با شماست. نصب ویندوز 10 روی سیستم با RAM سه گیگ، صحیح نیست و سرعت پایین، خیلی اذیت می‌کند (کمی پایین‌تر در پاسخ کامنت آقای غلامی نیز تاکید کرده‌ام که نصب ویندوز 10 روی کامپیوترهای با رم کمتر از 4 گیگ توصیه نمی‌شود).

احتمالاً اشاره‌ی شما به شکل 3 است، من همزمان این ویندوز را روی کامپیوتر دیگری هم نصب کرده بودم و اغلب با آن‌یکی کار می‌کردم، مشخصات آن را در شکل 7 ملاحظه می‌کنید. ویندوز 10 انصافاً روی آن‌یکی که رم 4 داشت، خیلی روان کار می‌کند. از کامپیوتر سرعت پایین فقط برای تهیه‌ی برخی از تصاویر این مقاله استفاده کردم، دراصل، ویندوز را برای تست و بصورت موقتی روی آن سیستم ضعیف نصب کرده بودم.

ممنون از توجه و پیغام شما دوست محترم.


نوشته شده توسط: محمدحسین

4/8/2020 12:48:19 PM


سلام و خسته نباشید خدمت شما دوست عزیز

ممنون از مطالب مفیدتون

برای من عجیب بود شما چطوری با رم 3g و پردازنده dual core تونستی ویندوز 10 64 بیت نصب کنی؟

مشکلی در سرعت عملکرد براتون پیش نیومده؟

کند نیست؟ به سیستمتون فشار نمیاره؟ برنامه ها رو درست اجرا میکنه؟


نوشته شده توسط: مدیریت وب‌سایت

11/29/2019 10:08:10 AM


ممنون از کامنت شما دوست بدون نام کاربری گرامی، از اطلاعات ارزشمندتان بهره بردیم. درضمن هرچه که در وب‌سایت عنوان می‌کنیم، عین واقعیت است و غلو نمی‌کنیم. ممنون.


نوشته شده توسط: ---

11/13/2019 6:07:46 AM


سلام عزیز جان

شاید شما اویل ورود ویندوز ده از اون استفاده کردی که مشکلاتی داشت و واقعا خندم گرفت گفتی وقتی میخواسی خاموش کنی ریستارت میشه من همون اول ورود ده نصبش کردم همچین مشکلی نداشتم و یعنی شما اومدی سر در مایکروسافت گل گرفتی با این حرف همچین باگی از مایکروسافت! شاید هم مشکل شما از نسخه هایی که میخریدین بوده اما حس کردم که این غلو ها و ادا ها رو کردین برای فروش نسخه خودتون! و میگین که برنامه نویس هستین! تو کل عمرم سر کار داشتم با پی سی بهترین نسخه از نظر پایداری سرعت ویندوز ده بوده قطعا هم باید باشه و یک ویندوز نهایی شده قطعا شرکت بهترین برنامشو بیرون میده من یادم ویندوز سون داشتم به دو ماه نمیکشید برنامه هام مشکل دارن میشدن یا ویروسی میشدن یا کند میشد باید عوض میکردم اما ویندوز ده که داشتم هرگز کند نشد به اون صورت فقط چنباری ویروسی شد از نطر پایداری خیلی بهتر نسخه ها قبلی هستش بعدش عزیز

الان خود مایکروسافت ویندوز پروه مجانی برای دانلود گذاشته به عنوان تست میتونی بری و اورجینال دانلودش کنی و بعد کرکش کنی! فک نکنم از نسخه که شما میفروشی کمتر باشه!!!!!!!! و کسی که استفاده خونگی میخواد بکنه نسخه هوم بهترینه و سبکه چون نسخه های دیگه کلا برای تجاری امنیتی بیشتر طراحی شده و ما مگه میخواییم تو خونه اپلو هوا کنیم؟ انتی ویروس خودشم مث بقیه انتی ویروس های دیگس من طی چن ساله هیچ مشکل خاصی ندیدم

اضافه کنم ویندوز home طراحی شده برای گیم بازها بخاطر سبکی ویندوز و همینطور کنسول ایگباگس بهش وصل کرد تو این نسخه منظورم اینه که ویندوز ایده ال و سبکی هستش این نسخه برای استفاده شخصی


نوشته شده توسط: مدیریت وب‌سایت

11/29/2019 10:05:00 AM


کاربر گرامی "نفس"، ویندوز ما مشکلی ندارد ?


نوشته شده توسط: نفس

11/5/2019 3:13:20 PM


ببخشیدا اصل هم بدرد نمیخورعععععععع.?

چون هیچ برنامه ای روش نصب نمیشع.?

اصلاخوب نیست من خودم دارمش اصلا ازش راضی نیستمممممم.????????


نوشته شده توسط: عبدالرضا قنبری (مدیریت وب سایت)

9/19/2019 12:38:53 AM


سلام. کاربر گرامی «می‌می» حتما می‌دانید که عکس‌العمل معلمان وقتی سوتی می‌دهند چی هست ;) ... آره داشتم امتحان می‌کردم ببینم حواستون به مطالب هست یا نه! ... ههههه .... به‌هر‌حال ممنون از تصحیح. البته همین کامنت سه کلمه‌ای شما کلی حرف داشت. اینکه رفتار معلم‌ها را دارید و احتمالا مدرس هستید و اینکه به فاصله‌گذاری‌ها و خـــوش‌خط بودن متــــــن اهمیت می‌دهید. ویژگی ارزش مندی که متاسفانه در صفحات اینترنتی و شبکه‌های اجتماعی خیلی خیلی کم به چشم می‌خورد. البته «ارزشمند» را عمداً جدا نوشتم ببینم باز حواستان هست یا خیر ... ههههه .... درضمن بنده هم ضمن نوشتن این پاسخ، به احترام توجه و کامنت شما دوست نکته‌بین گرامی، تصمیم گرفتم از این به بعد، مثل شما، از فاصله‌ی مجازی و برخی دیگر از اصول، در متون وب‌سایتم استفاده کنم، کاری که قبلاً انجام نمی‌دادم. به‌هر‌حال ممنون از کامنت شما، ممنون از کامنت تمامی دوستان.


نوشته شده توسط: می‌می

9/18/2019 6:04:04 AM


حدس عزیزم، «حـــــدس»!!!


نوشته شده توسط: عبدالرضا قنبری (مدیریت وب سایت)

9/7/2019 7:32:02 AM


با سلام. کامنت کاربر گرامی M، نشان دهنده ی این واقعیت است که وب سایت آکسفورد پلاس توانسته است در کاربران خود احساسات را برانگیزد که به نظر من یک موفقیت به حساب می آید چرا که عشق و نفرت، دو روی یک سکه اند ;)

و اینکه از فعل "من می دانم" استفاده می کنید، خب مسلما پیش داوری است چون اگر من واقعا یک هکر مخرب باشم، بالاخره دوستان متخصص و باهوشی مثل شما دوست عزیز، دست من را رو خواهند کرد و به قول معروف خورشید هیچ وقت پشت ابر نمی ماند و اما در مورد

حدث

حدس شما در مورد اینکه دست سازمانی در میان است باید بگویم که

حدث

حدس شما کاملا درست است البته من خودم بارها اعلام کرده ام که من عضوی از سازمان آموزش و پرورش هستم :)


نوشته شده توسط: M

9/6/2019 1:49:35 PM


سلام من خودم برنامه نویس هستم و می دونم این ویندوزو تغییر دادی با برنامه های مخرب! اگه چیزی از برنامه نویسی می دونی سعی کن همیشه کار مفیدی انجام بدی و می دونم پشت این قضیه یک سازمانی هست


نوشته شده توسط: عبدالرضا قنبری

8/25/2019 2:24:38 PM


با سلام. آقای مجتبی، اطاعت امر شد و نتیجه به انتهای مقاله افزوده شد. لطفا گزارش اضافه شده به بروز رسانی اخیر مقاله را نگاه کنید. باتشکر از شما کاربر گرامی وب سایت.


نوشته شده توسط: مجتبی

8/24/2019 7:46:01 PM


میشه لطف کنین در Run دستور Winver را بزنید و ورژن و بیلد نامبر را برام بنویسین


نوشته شده توسط: عبدالرضا قنبری

7/29/2019 4:10:45 PM


آقای حجت دمت گرم آقا، این کامنت شما باعث شد کلی از ته دل بخندم... حق دارید آقا، ههههه درسته دیگه، مهندسی گفته اند .... غیرمهندسی گفته اند.... آره حق دارید ... این حرف شما من را به یاد چند سال پیش انداخت که وقتی توی مدرسه در زنگ سیاحت در اتاق دبیران سیب زمینی کبابی می خوردیم، بعضی از همکارها می گفتند مهندس های مملکت را ببینید سیب زمینی می خورند ... ههههه درسته والله حق دارید اما آخه می گویید چه کار کنیم، مهندس شده ایم نباید هر کاری مرتکب شویم؟ .... ههههه ..... الان که سیب زمینی گران شده دیگه همون را هم که از لیست میان وعده مان خط زدیم عزیز ....

تازه من در حال کار بر روی یک بخش مستقل برای وب سایت به عنوان فروشگاه هستم (در آدرس http://my.oxford.plus البته هنوز تکمیل نشده) ... امیدوارم برای این گناه بنده، برخی از دوستان در پی کشتن من نباشند ... هههههه .... حالا، بگذریم ....

اما از شوخی و خنده هم که بگذریم، همانطور که در بالا هم اشاره کرده بودم، هدف من از نوشتن این مقاله و مقاله ی دیگرم که در مورد ویندوز 7 مناسب کامپیوترهای قدیمی هست (http://oxford.plus/?a=17)، کسب منفعت مالی نبوده است. اگر دقت کنید من برای خود ویندوز 4 هزار تومان در نظر گرفته ام که دقیقا معادل قیمت دی وی دی خامش است. دی وی دی 9 خام با کیفیت را از بازار قیمت کنید متوجه می شوید. چنانچه در متن هم تاکید کرده ام، هدف فقط کسب دوستان همیشگی برای وب سایت می باشد ... دوستانی که اینجا را پاتوق خود بدانند و با آن بده بستان کنند ....

درضمن یک چیزی هم به مهندسان کامپیوتر جوان بگویم، اینکه مهندس شده اید لازم نیست خودتان را بگیرید، یکی از وظایف هر مهندس کامپیوتر، بررسی سخت افزار و نرم افزار های موجود در بازار و معرفی و تجویز مناسب ترین هاست...

با تشکر.

مدیریت وب سایت.


نوشته شده توسط: حجت

7/27/2019 10:56:39 AM


مهندس مملکت ما رو ببین ویندوزفروشی می کنه


نوشته شده توسط: عبدالرضا قنبری

12/20/2018 11:32:41 PM


با سلام محضر دوست گرامی آقای غلامی عزیز

البته بنده در مقاله ادعا نکرده ام که نسخه ی اصلی ویندوز 10 را خدمت دوستان عرضه خواهیم کرد بلکه چنانچه بطور مفصل هم توضیح داده شده، یک کپی از نسخه ای تحت عنوان

Windows 10 Enterprise Redstone

را خدمتتان تقدیم می کنیم اما این نسخه از ویندوز همانطور که اشاره شده بسیار رضایت بخش است. درضمن نصب ویندوز 10 را در سیستم های با حافظه ی کمتر از 4 گیگا بایت توصیه نمی کنیم.

روش فعال سازی ویندوز را نیز امروز به مقاله اضافه کردم و همچنین شماره ی تماس جدید و روش تهیه را نیز بروز کردم ، لطفا مقاله را مجددا مطالعه بفرمایید

بنده در خدمت هستم

با تشکر

مدیریت وب سایت


نوشته شده توسط: آرش غلامی

12/20/2018 06:17:08 PM


سلام جناب مهندس،از اصفهان مزاحم میشم

درخواست این نسخه اصلی ویندوز و دارم

و اگه امکانش هست ایدی تلگرام یا یه شماره تماس لطف کنید من یه راهنمایی ازتون بگیرم


نوشته شده توسط: بهزاد

10/27/2018 10:47:47 PM


خیلی خیلی دمت گرم


نوشته شده توسط: مهندس عبدالرضا قنبری

تعداد بازدیدها: 28292

تاریخ های بروز رسانی این صفحه

  • 06 December 2019 - 1398/09/15
  • 25 August 2019 - 1398/06/03
  • 05 March 2019 - 1397/12/15
  • 01 October 2018 - 1397/07/09
  • 10 February 2018 - 1396/11/21
  • 15 January 2018 - 1396/10/25
  • 13 January 2018 - 1396/10/23
  • 12 January 2018 - 1396/10/22