درباره فرانش
نویسنده : نازنین رحمانی | زمان انتشار : 03 تیر 1398 ساعت 10:46
فرانش چیست؟
استارتاپ خوب و جوان فرانش یکی از بزرگترین پروژههای آموزش آنلاین در کشوره. فرانش در کنار فرادرس، مکتبخونه، وبیاد و دیگر سایتهای آموزشی ایرانی، به خوبی به نیاز علاقمندان به آموزش آنلاین فارسی پاسخ داده.
در این مطلب علاوه بر آشنایی با سایت آموزشی فرانش، نکاتی دربارۀ یادگیری اثربخش با فرانش مطرح میکنیم و با چند دورۀ باکیفیت و رایگان فرانش آشنا میشیم.
فرانشچطور کارش رو شروع کرد؟
فرانش کارش رو از سال ۸۶ با یک وبلاگ علمی دانشجویی شروع کرد. این گروه جوان و فعال کارشون رو با ارائۀ دورههای آموزشی در سایتی به نام کائسنا ادامه دادند و در نهایت با گسترش سایت، نام اون رو به فرانش تغییر دادند.
آموزشهای فرانش مناسب کیه؟
- همۀ کسانی که میخوان مهارتهای حرفهای و تخصصیشون رو افزایش بدن، میتونن مخاطب فرانش باشن؛ خصوصا مهارتهای کامپیوتری و نرمافزاری. از نظر عناوین دورهها و کاربردی بودنشون، سایت آموزشی فرانش سطح قابل قبولی داره.
- علاوه بر مهارتهای تخصصی و نرمافزاری، دورههای متنوع دیگهای در زمینۀ هنر، زبان و دروس تحصیلی در فرانش ارائه میشه که میتونه مخاطبان خودش رو جذب کنه.
تاکید استارتاپ فرانش بر آماده کردن جوانها برای بازار کاره. این موضوع رو در ویدئوی بامزهای که دربارۀ کاریابی درست کردند هم میتونید ببینید:
فرمت آموزشهای فرانش چیه؟
آموزشهای فرانش ویدیویی هستند و اکثرا به این صورتند که مدرس بر روی دسکتاپ طرز کار استفاده از نرمافزارها رو توضیح میده. بسیاری از دورههای فرانش، تدوین ویدیویی زیبایی دارند. برای بسیاری از دورهها، فایلهای تکمیلی برای دانلود موجوده؛ مثل نرمافزارهای لازم و یا فایل پروژۀ انجامشدۀ مدرس در فرمت نرمافزارهای فتوشاپ، ۳DMax و …
درسهای شما در حساب کاربریتون موجوده و خیلی راحت میتونید به دورههایی که شروع کردید، دسترسی داشته باشید. لینکهای دانلود دورههای فرانش برای حداقل دو سال فعاله.
فرانش، اپلیکیشن موبایل هم داره؟
فرانش اپلیکیشن نداره ولی با استفاده از موبایل هم به سادگی میتونید در سایت، ویدیوها رو آنلاین ببینید و یا دانلود کنید.
فهرست دروس فرانش چیه؟
فهرست دروس فرانش شامل موضوعات کاربردی و بهروز بسیاری میشه و انواع مهارتها رو میشه در فرانش یاد گرفت. کافیه به سایت فرانش برید تا در همون بالای صفحه، لیست موضوعی آموزشها رو ببینید که در ۷ دستۀ اصلی کسبوکار، چندرسانهای، فناوری و نرمافزار، زبانهای خارجی، سبک زندگی، طراحی و در آخر مدرسه و دانشگاه قرار گرفتهاند.
سایت فرانش دستهبندیهای موضوعی بسیار خوبی داره، کافیه روی هر کدام از دستهها کلیک کنید. در منوی سمت راست هر دسته، به راحتی میتونید بر اساس نرمافزار و سرفصل مدنظرتون در دورهها جستجو کنید و همینطور در بالای صفحه میتونید انتخاب کنید که دورههای خریدنی به شما نمایش داده شوند یا رایگان و یا همۀ دورهها.
چطور میشه در فرانش ثبت نام کرد؟ هزینهی آموزشها چقدره؟
ثبت نام در فرانش به سادگی انجام میشه و پرداخت هزینۀ دورهها هم مطمئن و آسانه. فرانش، گارانتی بازگشت هزینه داره و پشتیبانی خوبی برای برطرف کردن مشکلات مربوط به پرداخت و دانلود دورهها داره که میتونید اطلاعات بیشتر رو در قسمت قوانین فرانش بخونید.
هزینۀ دورههای فرانش پایینه و دورههای رایگان زیادی هم داره؛ به طوری که در بسیاری از مباحث علاوه بر دورههای خریدنی، یک دورۀ رایگان در اون موضوع وجود داره. ویدیوی معرفی دوره و در بسیاری از دورهها یک یا دو ویدیوی دیگۀ دوره رو میشه رایگان دید و برای خرید تصمیم گرفت.
فرانش تخفیفهای زیادی هم داره، خصوصا تخفیفهای فصلی که ۵۰ درصد تخفیف فرانش بر روی همۀ آموزشهاست.
چطور میشه مدرس فرانش شد؟
اگه در موضوعی تخصص دارید حتما میتونید در فرانش دورهتون رو ارائه بدید؛ کافیه به اینجا سر بزنید و توضیحات کاملش رو بخونید. فرانش درصد بالایی از درآمد رو به مدرس دوره میده و دستش رو در قیمتگذاری دوره باز میذاره که نسبت به سایتهای مشابه، امتیاز بزرگیه.
فرانش گواهینامهی پایان دوره داره؟
فرانش مدرکی ارائه نمیده؛ دورههای فرانش مهارتمحور و برای کسب مهارتهای لازم برای بازار کارند.
آموزشهای فرانش تمرین و پروژه هم داره؟
بسیاری از دورههای فرانش پروژهمحور هستند و مدرس بر روی نرمافزار، پروژهای رو به ثمر میرسونه، ولی باید در نظر داشت که دورههای فرانش، تعاملی نیستند که از ما تکلیف خواسته بشه و جوابها تصحیح بشن و یا رفع اشکالی وجود داشته باشه.
آموزشهای فرانش، پشتیبانی در طول دوره داره؟ رفع اشکال داره؟ میشه سوالهامون رو بپرسیم؟
دورههای فرانش پشتیبانی علمی چندانی ندارند و به صورتی تهیه میشوند که مدرس، مباحث رو به صورت کاملی پوشش میده. البته در زیر صفحه هر دوره میشه پرسشها، نظرات و انتقادات رو نوشت و برای دورههای خریدنی، نظرات زمانی دیده میشوند که دورهها رو خریداری کرده باشید. هر چند به نظر میرسه که مدرس دوره، الزامی در پاسخ دادن به سوالات نداره؛ ولی باز هم دورههای زیادی رو در فرانش دیدم که مدرس در جواب دادن به سوالات دانشجویان، بسیار پیگیر بوده.
چیکار کنیم که آموزشهای فرانش اثربخش باشه؟
در صفحۀ هر دوره میتونید اطلاعات کاملی دربارۀ مدرس دوره، مدت دوره، تعداد ویدیوها، امتیازاتی که مخاطبان دوره به آن دادهاند و فهرست کامل درسها رو ببینید. در زیر صفحه به شما دورههای دارای عنوان مشترک رو به عنوان دورههای پیشنهادی معرفی میکنه که خوبه دورههای مشابه رو با هم مقایسه کنید و بعد اقدام به خرید کنید.
همۀ دورههای فرانش ویدیوی معرفی و یک یا دو ویدیوی رایگان دارند که خوبه قبل از شروع دوره حتما اونها رو نگاه کنیم؛ اگه حوصلۀ دیدن چند ویدیوی معرفی رو نداریم، چطور میتونم تمام دوره رو پیگیری کنیم؟
دورههای دانلودی به راحتی قابل فراموش شدن هستند، ممکنه دانلود کنیم و یه جا ذخیره کنیم و دیگه سراغشون نریم. از اونجایی که قیمت دورههای فرانش پایینه، این احتمال بیشتر هم میشه که دوره رو بخریم ولی دنبال نکنیم. خیلی خوبه که برای هر دوره زمان مطالعۀ مشخصی در نظر بگیریم تا یادمون نره دوره رو تکمیل کنیم.
چندتا هندونه با هم برنداریم؛ هر چه تعداد دورههایی که با هم شروع میکنیم بیشتر باشه، احتمال اینکه به پایان برسونیمشون کمتره. سعی کنیم برنامۀ یادگیری مشخصی تعریف کنیم و طبق اون پیش بریم.
نقاط قوت و ضعف فرانش چیه؟
موضوعات دروس فرانش متنوع و بهروزه و در انواع مهارتهای بازار کار به غنای خوبی رسیده و مهارتهای نرمافزاری و کامپیوتری زیادی رو پوشش میده.
فرانش، آموزشهای رایگان بسیاری در موضوعات مختلف داره و دورههای خریدنی هم به خوبی معرفی میشن. دورههای فرانش قیمت پایینی دارند و در مناسبتهای مختلف، جشنوارۀ تخفیف فرانش قابل استفادهست.
از نقاط ضعف فرانش و سایتهای مشابه اینه که نمیتونند کیفیت رو یکدست کنند و ممکنه شما در یک موضوع، یک دورۀ باکیفیت رو در کنار یه دورۀ ضعیف ببینید و باید خودتون بتونید انتخاب کنید.
به علاوه اینکه دورههای فرانش تعاملی نیست و باید به خودتون نظم بدید تا بتونید دوره رو پیگیری کنید. دورههای آنلاینی که تمرین و پروژه دارند (مثل دورههای مکتبپلاس و GoToClass) از لحاظ ایجاد تعهد برای ادامۀ دوره، موفقتر هستند.
به علاوه اینکه تا دورههای خریدنی رو نخرید، نمیتونید نظرات رو بخونید؛ در صورتی که یکی از راههای آشنایی با کیفیت و محتویات دوره و همینطور ترغیب شدن به خرید، دیدن نظرات کاربرانه.
چند دورهی خوب فرانش رایگان رو معرفی کنید.
از دورههای کاربردی و پرمخاطب فرانش رایگان میشه این چند دوره رو معرفی کرد: دیجیتال مارکتینگ، ۵ ابزار وبمسترها، اکسل مقدماتی، تایپوگرافی به زبان ساده، مقدمات برنامهنویسی جاوا، یادگیری زبان به صورت خودخوان، طراحی آگهی تبلیغاتی کفش ورزشی با فتوشاپ، استفاده بهینه از محصولات آموزشی، ساخت یک سایت کامل با وردپرس، برنامهنویسی اندروید و پایتون برای هکرهای کلاه سفید.
برنامههای آینده فرانش چیه؟
فرانش فقط یه سایت آموزش ویدئویی نیست و میخواد چیزهای بیشتری هم در زمینۀ یادگیری مهارتهای کاری و ورود به بازار کار داشته باشه. فرانش علاوه بر سایت، محتوای خوبی در وبلاگ فرانش تهیه میکنه که به سرفصلهای آموزشیش هم نزدیکه. علاوه بر این در لینکدین و اینستاگرام فعاله و میتونید تخفیفهای فرانش رو در اینستاگرام فرانش پیگیری کنید و اقدامات جدید و همکاریهای آیندۀ فرانش رو در لینکدین فرانش دنبال کنید.
مطلبی که خوندید از مجموعه مطالبی بود که برای معرفی مراجع آموزشی نوشته شده.
معرفی مراجع آموزشی هم بخشی از مطالبی هست که با عنوان کارنکن در مورد شغل توی این سایت منتشر شده و خواهد شد.
برای آشنا شدن با کارنکن و خوندن باقی مطالب رایگان اون به لینک زیر برید:
این مطلب حاصل تجربهی شخصی نگارنده در استفاده از دورههای فرانشه؛ خوشحال میشیم اگه شما تجربههای دیگهای در زمینه استفاده از دورههای فرانش دارید، برامون در قالب کامنت بنویسید.
این مطلب توسط مهشید پرچمی نوشته شده است.
یادگیری با فرانش
۴٫۲۵ (۸۵%) ۴ votes