درباره دستگاه چاپ بنر
نویسنده : علی بجنوردی | زمان انتشار : 06 مرداد 1398 ساعت 20:17
دستگاه چاپ بنر چگونه کار میکند
در بند قبلی به وجود بخشهای مختلف در دستگاه چاپ بنر اشاره کردیم و در اینجا بد نیست که از آنها اسم ببریم. دستگاههای چاپ بنر از یک بخش مکانیکی و از یک بخش کامپیوتری و هوشمند تشکیل شده است. در بخش کامپیوتری، اپراتور با نرم افزارهای طراحی مختلفی سر و کار دارد که از آنها برای کشیدن و آماده سازی الگوها و نوشتههای مختلف استفاده میکند. این نرم افزار ممکن است فتوشاپ، تری دی مکس یا حتی کورل دراو باشد. چیزی که در این میان اهمیت دارد، این است که فرمت فایل خروجی باید با فرمت نرم افزار دستگاه همخوانی داشته باشد و دستگاه بتواند آن را به عنوان یک دستور اجرا کند.
اکنون ما یک طرح یا نوشته در قالب یک تصویر را آماده کردیم و با یک فرمت خاص به نرم افزار دستگاه چاپ بنر ارسال میکنیم. این نرم افزار، وظیفه تجزیه و تحلیل تصویر مورد نظر را برعهده داشته و مشخص میشود که برای هر کدام از بخشهای آن، به چه طیفی از رنگهای مختلف نیاز دارد. از این مرحله به بعد وارد بخش مکانیکی دستگاه میشویم و لازم است که جوهر را به مخزن ورودی تزریق کنیم. در مورد جوهرهای سالونت، سالونت و لاتکس مطالب متعددی بر روی سایت ما وجود دارد که میتوانید آنها را مطالعه کنید.
با راه اندازی موتور دستگاه، فرایند انتقال جوهر و ترکیب شدن آن صورت گرفته و در نتیجه به نازلها و هد دستگاه انتقال میشود. رولهای مخصوص برای کشیدن بنر به داخل دستگاه تدارک دیده شده است که به آرامی بنر مورد نظر را حرکت داده و هد دستگاه بر روی بنر حرکت میکند. انجام همزمان این چند حرکت، باعث انتقال جوهر به سطح بنر شده و فرایند چاپ انجام میشود. در نهایت با کمی زمان دادن و با برش بنر، فرایند چاپ به پایان میرسد. فراموش نکنیم که در هر کدام از این مراحل، کارهای تخصصی صورت میگیرد و به اطلاعات دقیق نیاز دارد، بنابراین نباید انتظار داشته باشیم که کار اپراتور دستگاه چاپ بنر بسیار راحت باشد و لازم است که اطلاعات تخصصی بالایی داشته باشد.