موضوعات وبسایت : تبلیغات
سوالات ICDL
آموزش امنیت اینستاگرام

ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان

ترکیب رنگها در نقاشی ساختمان

نویسنده : مینا علی زاده | زمان انتشار : 21 شهریور 1398 ساعت 03:08

ساخت بهترین رنگ های ترکیبی نقاشی ساختمان

رنگ های ساختمانی همیشه با روال ساده انجام نمی شود و از ترکیب رنگ ها می توان به صورت حرفه ای در نقاشی ساختمان استفاده نمود. با ترکیب رنگ های ساختمانی سبز، آبی، زرد، قرمز و غیره می توان به نتایج شگفتی دست یافت که استادکاران ماهر در نقاشی دیوار ساختمان با استاندارد ترکیب رنگ های ساختمانی به خوبی آشنایی دارند و با استفاده از میزان مناسب رنگ ها قادر به ساخت هر نوع رنگی هستند.

آموزش امنیت اینستاگرام
سوالات ICDL

آموزش ساخت و ترکیب رنگ برای نقاشی ساختمان

دنیای ترکیب رنگ های ساختمانی، دنیایی متفاوت را شکل می دهند، قطعا برای دست یافتن به رنگ ترکیبی ایده آل باید تحقیق، مطالعه و تجربه ی کافی در مورد نحوه ی به کارگیری رنگ ها را داشته باشید. آیا تا بحال به رنگ های استخوانی، نسکافه ای، قهوه ای روشن، سبز یشمی و غیره فکر کرده اید که چطور ساخته شده اند؟ و یا در ساخت این رنگ ها چه رنگ هایی ترکیب شده؟ در این مقاله قصد داریم شما را با ترکیب رنگ های ساختمانی و کاربرد رنگ در نقاشی ساختمان بیشتر آشنا کنیم.

ترکیب رنگ نسکافه ای ساختمان

برای ساخت رنگ نسکافه ای به رنگ های سفید و مادر رنگ های گل ماشی، قرمز و مشکی نیاز داریم. یک کیلو از رنگ سفید را با نصف قاشق مرباخوری قرمز و یک قاشق غذاخوری گل ماشی و چند قطره از رنگ مشکی ترکیب کنید و خوب هم زنید تا رنگ نسکافه ای مورد نظر به دست آید.

ساخت رنگ نسکافه ای روشن یا تیره برای روشن تر و یا تیره تر شدن رنگ نسکافه ای به ترتیب میزان استفاده از مادر رنگ را کمتر و یا بیشتر کنید تا به رنگ ایده آل برسید.

ساخت رنگ استخوانی ساختمان

برای ساخت رنگ استخوانی باید مادر رنگ گل ماشی و مشکی را با رنگ سفید و زرد ترکیب کرد. دو قطره از رنگ مشکی را با پنج قطره رنگ گل ماشی در ۴ کیلو رنگ سفید اضافه کنید. کمی هم رنگ زرد برای به دست آوردن رنگ استخوانی زنده تر می توان به آن افزود. اگر میزان رنگ مشکی به گل ماشی بیشتر شود رنگ متمایل به طوسی شده و در صورتی که از رنگ گل ماشی بیشتر استفاده کنید رنگ کرمی را به دست خواهید آورد.

ترکیب رنگ یاسی ساختمان

رنگ یاسی میان دو رنگ بنفش و ارغوانی است و گاهی این دو رنگ باهم اشتباه گرفته می شوند و متاسفانه نابجا هم مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ بنفشی که بسیار روشن باشد را رنگ یاسی می گوییم و اگر گل یاس بنفش را دیده باشید، رنگ یاسی را بهتر به خاطر خواهید آورد. برای ساخت رنگ یاسی کافیست مقداری رنگ سفید، قرمز و آبی را ترکیب نمایید تا به رنگ یاسی برسید. در صورت لزوم می توان مقداری کمی رنگ زرد هم به آن اضافه کرد. اگر مقدار رنگ قرمز از آبی بیشتر باشد رنگ یاسی متمایل به صورتی و اگر رنگ آبی از قرمز بیشتر شود رنگ یاسی متمایل به بنفش خواهد شد. آرامشی که در رنگ یاسی وجود دارد می توان در کنار رنگ های مکمل مانند بنفش، سفید، ارغوانی و غیره در نقاشی اتاق خواب استفاده کرد. علاوه بر این رنگ یاسی را می توان در اتاق های نشیمن و یا اتاق کودکان نیز بدون محدودیت سنی به کار برد.

ساخت رنگ صدفی در نقاشی ساختمان

رنگ صدفی از جمله رنگ های لوکس و لاکچری در نقاشی ساختمان است که جلوه های بی بدیلی را به نمای بیرونی و داخلی ساختمان ارائه خواهد کرد. می توان رنگ صدفی را با رنگ نسکافه ای، عاجی، سفید، توسی و غیره به کاربرد و طرح های فاخری را در ساختمان به وجود آورد. برای ساخت رنگ صدفی کافی است مقداری روغن جلا را در سطل بریزید و به آن پودر صدفی بیافزایید. هرچند که رنگ های آماده ی صدفی در بازار موجود است اما در صورت داشتن مواد اولیه لازم نیازی به خرید رنگ نخواهید داشت.

ساخت رنگ قهوه ای در نقاشی ساختمان

برای ساخت رنگ قهوه ای باید رنگ های گل ماشی، قرمز و سیاه را با هم ترکیب کنید. ترکیب رنگ ها به ترتیب ابتدا گل ماشی و قرمز مخلوط می شوند و پس از آن رنگ مشکی به آن ها افزوده می شود. هر چه میزان رنگ مشکی بیشتر شود رنگ قهوه ای تیره یا کاکائویی به دست خواهید آورد. به همین ترتیب اگر میزان رنگ گل ماشی بیشتر شود رنگ قهوه ای روشن و اگر قرمز در ترکیب رنگ قهوه ای بیشتر استفاده شود رنگ حاصله قهوه ای جگری خواهد شد.

ترکیب رنگ سبز ساختمانی

برای به دست آوردن رنگ سبز میزان برابری از رنگ آبی و زرد را می توان ترکیب کرد تا به رنگ سبز رسید. رنگ سبز در نقاشی ساختمان انواع مختلفی دارد که می توان به سبز زیتونی، سبز پسته ای، سبز کاهویی و سبز فیروزه ای نیز اشاره کرد.

ساخت رنگ سبز زیتونی

رنگ سبز زیتونی در نقاشی داخلی ساختمان، فضای زیبایی را در کنار دکوراسیون منزل ایجاد خواهد کرد. برای ساخت آن کافی است رنگ گل ماشی را با آبی ترکیب کنید و خوب هم زنید تا رنگ سبز زیتونی به دست آید.

ساخت رنگ سبز پسته ای

سبز پسته ای به نوعی همان رنگ سبز روشن است که از ترکیب مادر رنگ سبز با سفید به دست می آید. هر چه مقدار رنگ سفید بیشتر شود رنگ سبز روشن تر خواهد شد.

ترکیب رنگ سبز کاهویی

رنگ زرد و رنگ آبی در کنار هم می توانند رنگ سبز کاهویی را به وجود آورند.

ساخت رنگ سبز فیروزه ای

اگر میزان رنگ زرد ترکیبی با رنگ آبی کمتر از آبی باشد، به رنگی نهایی سبز فیروزه ای خواهید رسید.

ساخت رنگ های طلایی، نقره ای(استیلی)، برنز، مسی و بژ

انواع رنگ ها را می توان با فرمول های جالب ترکیب رنگ در نقاشی ساختمان ساخت. رنگ های استثنایی و زیبایی همچون طلایی، نقره ای و غیره را می توان به صورت پودر تهیه کرد و با مقداری روغن جلا مخلوط نمود. از طرفی این نمونه رنگ ها نیازی به ساخته شدن ندارند و می توان به صورت آماده به نام رنگ های اکریلیک از بازار تهیه نمود. برای روشن تر کردن این رنگ ها می توان از ترکیب رنگ مورد نظر با سفید و یا برای تیره تر کردن رنگ با رنگ مشکی مخلوط نمود.

ساخت رنگ بلوطی (شکلاتی)

برای ساخت رنگ خارق العاده ی بلوطی می توان مقداری از رنگ سبز را با رنگ قرمز مخلوط کرد تا به رنگ شکلاتی یا بلوطی رسید.

ساخت رنگ گلبهی یا مرجانی

می توان رنگ سفید را با مادر رنگ های گل ماشی و قرمز ترکیب نمود و به رنگ گلبهی یا مرجانی مورد نظر رسید.

ساخت رنگ کالباسی

رنگ سفید را با مقدار کمی رنگ زرد و قرمز ترکیب نمایید. توجه داشته باشید اضافه کردن رنگ ها به یکباره انجام نشود. رنگ ها را کم کم، به رنگ سفید اضافه کنید و هم بزنید، تا رنگ یک دست و با کیفیتی ایجاد شود.

ساخت رنگ شامپاینی در نقاشی ساختمان

برای ساخت رنگ شامپاینی کافی است رنگ های زرد، نارنجی و پرتغالی را داشته باشید تا با ترکیب آن ها به رنگ شامپاینی برسید.

روش ساخت رنگ پرتغالی

برای ساخت رنگ پرتغالی می توان رنگ زرد و قرمز را ترکیب کرد و به رنگ پرتغالی یا همان نارنجی دست یافت.

ساخت رنگ گردویی در نقاشی ساختمان

با ترکیب رنگ های گل ماشی، قرمز،زرد و سیاه می توان به ترکیب رنگ گردویی رسید. می توان گفت رنگ گردویی رنگی بین قهوه ای و سرخ است.

طریقه ی ساخت رنگ صورتی

برای ساخت رنگ صورتی، رنگ سفید و مادر رنگ قرمز را به هم ترکیب کنید. این ترکیب رنگ با یک کیلو رنگ سفید و یک قاشق مربا خوری رنگ قرمز انجام می شود. میزان رنگ قرمز را زیاده از حد نکنید چراکه رنگ را از حالت صورتی به قرمز کمر رنگ تبدیل خواهید کرد. در صورتی که قرمز بیش از حد مورد نظر شد برای کم رنگ شدن به آن رنگ سفید اضافه کنید تا رنگ را به سطح ایده آل خود برسانید.

ساخت رنگ طوسی روشن در نقاشی ساختمان

برای تولید رنگ طوسی روشن می توان مقداری رنگ سفید، مشکی و آبی را با هم ترکیب نمود. چهار کیلو رنگ سفید همراه با یک قاشق مرباخوری رنگ مشکی و چند قطره رنگ آبی، رنگ طوسی روشن را می دهد.

رنگ گل ماشی چه نوع رنگی است؟

در ابزارهای نقاشی همه نقاشان ماهر می توان رنگ گل ماشی را یافت، چرا که این رنگ پایه ساخت بسیاری از رنگ ها از قبیل: زیتونی، گلبهی،نسکافه ای، آجری و دیگر رنگ های ساختمانی است. رنگ گل ماشی از گروه رنگ خردلی و یا قهوه ای بسیار روشن است و نقش مهمی در نقاشی ساختمان دارد.

ساخت رنگ های ترکیبی با رنگ های پلاستیک و روغن

دقت داشته باشید رنگ هایی که با ترکیب رنگ های پلاستیک ساخته می شوند، بعد از خشک شدن چند درجه روشن تر می شوند و رنگ های روغنی پس از اجرا و خشک شدن چند درجه تیره تر می شوند. برای اطمینان از رنگ نهایی ایده آل قسمتی از دیوار را رنگ نمایید و صبر کنید تا خشک شود، بعد از آن بهتر می توان در انتخاب رنگ تصمیم قطعی را گرفت.

mixing-color-in-house-painting-c-hero.jpg

ترکیب رنگ ها در نقاشی ساختمان

*****

رنگ های اصلی در نقاشی ساختمان

رنگ هایی که در ساخت آن ها از رنگ های دیگر استفاده نشده باشد را رنگ های اصلی می گوییم. رنگ های زرد، قرمز و آبی رنگ های اصلی هستند که دانه های رنگی آن فقط از یک رنگ تشکیل شده اند.

دستگاه ترکیب رنگ کامپیوتری

سیستم تینت یا ترکیب رنگ کامپیوتری به سیستمی گفته می شود که در آن به یک رنگ پایه مقدار محاسبه شده و دقیقی از خمیر رنگ اضافه می شود تا به رنگ دلخواه درآید.

“این دستگاه توسط رنگ فروشی ها و نقاشان ساختمانی مورد استفاده قرار میگیرد”

instagram-saif-tint1000.jpg

جهت اطلاع از قیمت و سفارش دستگاه ترکیب رنگ با شماره  زیرتماس بگیرید:

۰۲۱-۷۷۴۴۱۷۱۳

روانشانسی رنگ زرد در نقاشی ساختمان

می توان از رنگ زرد در طراحی اتاق کودکان استفاده کرد و فعالیت مغز و فکر کودک را بیشتر کرد. در واقع رنگ زرد روی تقویت هوش و حافظه ی کودک تاثیر گذار است و از طرفی روحیه و نشاط را در کودکان زنده نگه می دارد. این نکته را در نظر داشته باشید برای کودکانی که بیش فعال هستند، هرگز از رنگ زرد استفاده نکنید، چرا که اگر این فعالیت و تحرک تقویت شود، کودک غیر قابل کنترل و تحمل خواهد شد. استفاده از رنگ زرد در اتاق های نشیمن و بزرگسالان سلیقه ای است و بدون محدودیت سن می توان از آن استفاده کرد. کاربرد رنگ زرد در آشپزخانه سبب می شود اشتهای بیشتری برای خوردن وعده های غذایی داشته باشید. دکوراسیون زرد فضای آشپزخانه را دلچسب و حتی طعم غذاها را لذت بخش تر خواهد کرد(با بکار انداختن قوه ی تخیل و قدرت تلقین رنگ زرد این کار را می کند).

روانشناسی رنگ قرمز در نقاشی ساختمان

رنگ قرمز شور و هیجان بسیاری دارد و قوه ی محرک خوبی برای افراد خسته، کسل و گاهی تنبل است. با استفاده از رنگ قرمز در دکوراسیون منزل و نقاشی نمای داخلی ساختمان می توان انرژی مثبت، قوای جسمی و جنسی و هیجان را در افراد افزایش داد. دقت کنید حدالامکان از رنگ قرمز در اتاق خواب کودک و بزرگسالان استفاده نکنید. با بکارگیری رنگ قرمز در این اتاق ها، باعث می شود هنگام استراحت، ذهن به چالش کشیده شود و افراد دچار بی خوابی و استرس شوند. برای افرادی که در روابط جنسی دچار مشکل هستند، استفاده از رنگ قرمز می تواند مفید باشد و هیجان لازم را در روابط جنسی دو نفر به وجود آورد.

روانشناسی رنگ آبی در نقاشی ساختمان

رنگ آبی مظهر پاکی، صداقت و آرامش است. استفاده از رنگ آبی در سونا، جکوزی، سالن های ورزشی و استخر بسیار کارآمد است. ارتباط مستقیم رنگ آبی با آب باعث می شود حس خنکا و امنیتی که آب به افراد می دهد بیشتر شود. استفاده از رنگ آبی در سرویس بهداشتی باعث شده، نظافت و پاکیزگی جلوه ی بیشتری داشته باشد و از طرفی در صورت ایجاد هر گونه آلودگی و جرمی متوجه آن شوید و نظافت سرویس انجام شود.

رنگ های ثانویه در نقاشی ساختمان

رنگ هایی که از ترکیب رنگ های اصلی به وجود می آیند را رنگ های ثانویه می نامیم. رنگ سبز، نارنجی و بنفش به ترتیب از ترکیب رنگ های آبی – زرد، زرد – قرمز و آبی – قرمز تشکیل شده اند.

روانشناسی رنگ سبز در نقاشی ساختمان

سبز رنگ صلح و پیام اور امنیت است، می توان از این رنگ بعد از رنگ سفید به عنوان رنگ مقدس یاد کرد. استفاده از رنگ سبز با طیف رنگ های مختلف در کنار رنگ های اصلی و یا سایر رنگ ها می توان فضای با نشاط و امن ایجاد کرد. افرادی که دچار استرس، افسردگی و آشفتگی دائمی هستند حتما از این رنگ در نمادها، دکوراسیون و نقاشی ساختمان خود استفاده کنند. همچنین استفاده از رنگ سبز در اتاق های عمل جهت القای حس آرامش، از بین بردن استرس بیمار و عدم افت فشار قبل از جراحی است.

روانشناسی رنگ نارنجی در نقاشی ساختمان

استفاده از رنگ نارنجی در اتاق کودک می تواند تاثیر مثبتی بر روی روحیه و اخلاق وی داشته باشد. در واقع رنگ نارنجی انرژی لازم را برای بهبود زندگی افراد کسل و خسته فراهم می کند. ترکیب رنگ نارنجی در کنار رنگ قرمز، سفید و یا لیمویی می تواند نمای زیبایی به منزلتان دهد. از رنگ نارنجی برای نقاشی رستوران، کافه ها، کافی شاپ و آشپزخانه می توان استفاده کرد. هنر جلب توجه، افزایش اشتها و ایجاد صمیمیت در محیط را رنگ نارنجی به خوبی اجرا می کند. افرادی که وزن زیاد دارند و نمی توانند جلوی اشتهای خود را بگیرند هرگز برای رنگ آمیزی آشپزخانه حوالی رنگ نارجی نروند، چرا که پس از آن به وزن مطلوب خود دست نخواهند یافت.

روانشناسی رنگ بنفش در نقاشی ساختمان

رنگ بنفش، رنگی لوکس و فاخری است. ساختمان های لاکچری، هتل های مجلل و معماری های شیک از این رنگ برای نمایش محیط سلطنتی و تشریفاتی استفاده می کنند. رنگ بنفش در نقاشی ساختمان اگر با رنگ طلایی، یاسی، طوسی، سفید، ارغوانی همراه شود جلوه های بی نظیری را در ساختمان ایجاد خواهد کرد. کاربرد رنگ بنفش در اتاق های نشیمن، اتاق خواب و غیره با توجه به سلیقه ی افراد بلا مانع است و هیچ محدودیتی در کاربرد آن وجود ندارد.

رنگ های فرعی در نقاشی ساختمان

رنگ های فرعی، رنگ های ترکیبی هستند که از ترکیب رنگ های اصلی با رنگ های ثانویه ایجاد می شوند. کاربرد رنگ های ترکیبی در نقاشی ساختمان با توجه به سلیقه ی مشتری توسط استادکاران حرفه ای نقاشی ساختمان انجام می شود. ساخت رنگ های ترکیبی مستلزم هنر، مهارت و تجربه است که این افراد طی سالیان، نقاشی ساختمان آن را کسب کرده اند. ترکیب رنگ ها از حساسیت بالایی برخوردارند و افزودن چند قطره اضافی از یک رنگ هم ممکن است رنگ را به سمت رنگ های دیگر متمایل سازد. هزینه هایی که در نقاشی ساختمان صرف می کنید بهتر است اصولی و زیر نظر افراد خبره انجام شود. با این حال هرگز از انتخاب رنگ و نقاشی ساختمان خود پشیمان نخواهید شد. رنگ های فرعی مانند رنگ های سبز زیتونی، حنایی، قهوه ای، آبی فیروزه ای و غیره هستند که در بالا به طور کامل به کاربردهای آن ها پرداخته ایم.

استفاده از رنگ های مکمل در نقاشی ساختمان

رنگ های مکمل شامل رنگ های: آبی، نارنجی،ارغوانی،زرد، سبز و صورتی است. استفاده از این رنگ ها در کنار یکدیگر در نقاشی ساختمان می تواند اثر ارزشمندی را از یک نقاش چیره دست به جای بگذارد. ست کردن رنگ های مکمل هنر نقاشان ساختمان است که به خوبی می دانند فضاهای ساختمان را با توجه به نور، کوچکی یا بزرگی محیط چگونه با رنگ تطبیق دهند.

استفاده از رنگ های گرم و سرد در نقاشی ساختمان

قبل از پرداختن به اصول نقاشی ساختمان با رنگ های گرم و سرد باید به کارایی رنگ های گرم و سرد بپردازیم و بهتر است بدانید رنگ های گرم در محیط هایی که نشست های بزرگ، جلسات اداری و فضاهایی که نیاز به ایجاد آرامش و صمیمیت است مورد استفاده قرار می گیرد. رنگ های سرد را در مکان هایی که فضای کوچک دارند برای بزرگ تر نشان دادن محیط، مکان های بهداشتی برای نمایش پاکیزگی و بهداشت سرویس و محیط، در اتاق هایی با نور کم و سقف کوتاه برای روشن تر شدن اتاق و بلند تر نشان دادن دیوار ها استفاده می شود. رنگ های سرد و گرم را با توجه به موقعیت جغرافیایی ساختمان نیز می توان استفاده کرد. به عنوان مثال اگر ساختمان در منطقه ای با آب و هوای گرم باشد بهتر است از رنگ های سرد و یا ترکیبی از رنگ های سرد و گرم استفاده کرد تا توازن بین رنگ ها حال افراد را خوب کند.

استفاده از رنگ های خنثی در نقاشی ساختمان

استفاده از رنگ های خنثی در نقاشی ساختمان به تنهایی انجام نمی شود. رنگ های خنثی اصولا در کنار سایر رنگ ها جلوه و دید بهتری دارند و می توان به عنوان رنگ مکمل از آن استفاده کرد. رنگ های خنثی شامل رنگ طوسی،خاکستری، دودی، کرم، بژ، پلاتینی، شنی و شیری است. ماهیت مات و لایت بودن این رنگ ها باعث می شود کاربرد فراوانی در نقاشی نمای ساختمان نیز داشته باشند و از جمله رنگ های محبوب ساختمانی به شمار می روند.

برای انتخاب رنگ ها در نقاشی ساختمان، مقاله انتخاب رنگ برای نقاشی منزل را مطالعه کنید.

نویسنده: آمنه ظریفی – گروه تولید محتوای تیم طراحی سایت باران

برای ساخت رنگ های زیبا و با تنوع کیفی بالا و نقاشی ساختمان خود با ما تماس بگیرید. مجموعه ی حرفه ای نقاشی ساختمان محمدی با ارائه ی مشاوره ی رایگان و انجام خدمات رنگ ساختمان با بهترین کیفیت و ضمانت در خدمت همشهریان و هموطنان عزیز خواهد بود.

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر