همانطور که در صفحه ماژول تنظیمات و جستجو گفته شد تنظیمات بخش هایی از ربات مانند فالو خودکار , لایک خودکار , کامنت گذاری خودکار و ارسال پیام دایرکت خودکار شبیه به یکدیگر میباشند که در زیر به این تنظمیات مشترک اشاره شده است اما برای دریافت اطلاعات بیشتر به صفحه آن مراجعه کنید.
ارسال پیام به دایرکت مخاطبانتان روش خوبی برای تماس مستقیم و تاثیرگذاری بیشتر است. همچنین باید مراقب باشید زیرا آسان ترین راه برای مزاحم شدن و آزاردهنده بودن است. گاهی وقتا بهتر است از روش کامنت گذاری استفاده کنید. این بخش نیز شبیه به بخش کامنت گذاری میباشد که میتوانید از صفحه کامنت ها نیز این بخش را مطالعه کنید.
Adv Pre Actions
پیش وظیفه , وظایفی هستند که شما روی اکانت یا عکس تان انجام میدهید قبل از آنکه وظیفه اصلی را انجام بدهید. برای مثال شما مشخص میکنید که قبل از دوباره پست کردن یک عکس از اکانتی تعدادی از عکس های او را لایک کند و یا فالو کند. برای اطلاعات بیشتر لطفا به بخش Pre-Actions توجه کنید :
3 تا از پیش اقدام هایی که موجود هستند عبارتند از :
- Follow
- Like
- Comment
برای لایک و کامنت شما میتوانید تعیین کنید بیشتر از یک مورد پردازش شود. انتخاب کردن 5 به این معنی است که 5 پست اخر اکانت ها را لایک کنید.
% Action on
برای اجتناب کردن از به جای گذاشتن اثر ثابت در پیش وظایف میتوانید از % برای action on استفاده کنید. بیاید در نظر بگیریم شما اتخاب کردید که 5 پست اخر را لایک کند و 50% را در action on تنظیم کردید , این به این معنی است که شما روی 50% تصاویر کار خواهید کرد.
Pre Action Comments
اگر شما مایل به اجرای وظایف پیش عمل کامنت ها هستید پس نیازمند تنظیم کامنت های خود میباشید. پس روی دکمه COMMENTS کلیک کنید تا پنجره کنترل کامنت باز شود.
کامنت های خود را در یک سطر جداگانه بنویسید. هر خط متن , یک کامنت جدا محسوب میشود. کامنت های شما به ترتیب مورد استفاده قرار میگیرند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد کامنت ها به صفحه کامنت ها مراجعه فرمایید.
Comment token
برای وارد کردن نشانه در کامنت تان از دکمه insert در پایین فرم کامنت استفاده کنید. سپس نشانه خود را انتخاب کنید و دکمه insert کلیک کنید تا آن نشانه استفاده شود.
توجه :
پست کردن کامنت های مشابه اسپم / تبلیغات محسوب میشود که باعث ناراحتی کاربران و بلاک شدن حسابتان از طرف آنها میشود و احتمالا از طرف اینستاگرام مسدود شوید. آزاردهنده نباشید و از کامنت های مشابه بپرهیزید و از شکلک ها هم استفاده کنید.
پارامترهای استاندارد جستجو :
Random pause
کمترین و بیشترین مقدار توقف را تعیین کنید. بعد از اینکه یک وظیفه شروع به کار کرد بعد از انجام هر وظیفه به صورت رندم فاصله ای از بین دو مقدار داده شده توسط شما میگیرد و به همان اندازه توقف می کند.
Max item / max action
تعداد موارد برای پردازش درون وظیفه را مشخص میکند.
Fluctuate
اگر شما یک وظیفه را تکرار میکنید شاید نخواهید که بر روی همان وظیفه هر بار به تعداد یکسان پردازش انجام شود. پس شما میتوانید مقدار تکرار این مورد را برای انجام تغییر دهید. اگر شما حداگثر 100 وظیفه را تعیین کنید و مقدار نوسان را روی ۱۰ بگذارید پس وظایف شما هر بار به طور تصادفی بین ۹۰ تا ۱۱۰ مورد انجام میشود.
Time period
کنترلر بازه زمانی مقادیر توقف تصادفی را به صورت رندم بر اساس max action قرار میدهد که در پردازش وظایف به طور مساوی در مدت زمان مشخص شده محاسبه خواهد شد. برای مثال برای وظیفهی مشخص میکنیم که max action آن ۱۰۰ باشد و دوره زمانی آن یک روزه باشد , این به این معنی است که صد مورد را در ۲۴ ساعت انجام بده , بنابراین توقف تصادفی در ۸۶۴ ثانیه محاسبه میشود.
Repeat hours
بعد از اینکه یک وظیفه تمام شد , منتظر ساعت بعدی میماند که شما داده اید تا دوباره شروع به فعالیت کند. مثلاً ۲۴ به معنی این است که ۲۴ بار در روز تکرار شود.
Repeat minute
مانند ساعت است اما با یک تفاوت که در دقیقه کار شما نزدیک تر است.
Repeat x time
وظیفه به تعداد عددی که به جای x وارد می کنید اجرا میشود و دیگر تکرار نمیشود.
Max repeat daily
این مقدار تعداد دفعات تکرار شما در شبانه روز را محدود میکند.
Schedule / daily runner
با استفاده از کنترل زمانبندی شما میتوانید تعیین کنید که وظیفه شما چه زمانی شروع به کار کند .امکان دیگری زمانبندی daily runner میباشد که کار آن اطمینان از کار کردن وظیفه شما در ساعات مشخص روزانه میباشد.
Share across account
معمولا یک وظیفه برای استفاده در یک اکانت برای پردازش در دفعات مشخص ساخته میشود. به هر حال با انتخاب گروهی اکانت ها و فعال کردن این گزینه شما میتوانید اکانت هایی را داشته باشید که یک وظیفه را برای پردازش با هم انجام میدهند. برای مثال شما می خواهید ۱۰۰ مورد وظیفه را انجام دهید و 10 اکانت را انتخاب میکنید و سپس گزینه اشتراک بین اکانت ها را فعال میکنید به این ترتیب هر اکانت 10 وظیفه را انجام میدهد. اگر شما فعال کردن این گزینه را فراموش کنید هر اکانت تمامی وظایفی که موجود است را انجام میدهد.
Unique items per account
این گزینه برای اطمینان یافتن از تکرار نشدن یک وظیفه وجود دارد. بنابرین اگر شما وظیفه فالو کردن را اجرا کنید , اکانتی را که یکبار فالو کرده اید را دیگر دوباره فالو نخواهید کرد حتی اگر شما آن اکانت را آنفالو کرده باشید. همچنین این گزینه برای Share across account هم کاربرد دارد. زیرا از به وجود آمدن تکرار در بین اکانت هایی که یک وظیفه را انجام میدهند جلوگیری میکند.
تنظیمات بخش پیام دایرکت خودکار در ربات instadubReviewed by پشتیبان سایت on May 15Rating: -