موضوعات وبسایت : تبلیغات
سوالات ICDL
آموزش امنیت اینستاگرام

بهترین نرم افزار طراحی لوگو برای کامپیوتر

بهترین نرم افزار طراحی لوگو برای کامپیوتر

نویسنده : محمد پارسایی | زمان انتشار : 20 آبان 1399 ساعت 16:10

logo-book-3.jpg

آموزش امنیت اینستاگرام
سوالات ICDL

با چه نرم افزاری لوگو طراحی کنیم

از سری مقالات آموزش طراحی لوگو به صورت تخصصی

اگر می‌خواهید لوگویی برای کسب و کار خود طراحی کنید، پکیج‌های نرم افزاری گرافیکی زیادی هستند که می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برای طراحی لوگو، نرم افزارهای گرافیک بُرداری (وکتور) بهتر هستند. به این دلیل که آن‌ها اجازه می‌دهند که یک لوگو (یا هر گرافیک دیگری که در آن‌ها ساخته می‌شود) بدون هیچ گونه افت کیفیتی، در هر اندازه‌ای مقیاس‌بندی و استفاده شوند. با یک برنامه مناسب، می‌توانید لوگویی بسازید که هم روی کارت ویزیت و هم روی بیلبورد تبلیغاتی به یک میزان عالی دیده شود.

در این مقاله بطور کامل با نرم افزارهای زیر برای طراحی لوگو آشنا می شوید.

  1. بهترین در مجموع: ادوبی ایلاستریتور (Adobe Illustrator)

  2. دومین انتخاب، بهترین در مجموع: کورل دراو (CorelDRAW)

  3. بهترین برای ادیت هیبرید (پیکسلی/برداری): افینیتی دیزاینر (Affinity Designer)

  4. بهترین با قابلیت هوش مصنوعی: لوگوجوی (Logojoy)

  5. بهترین آنلاین: کانوا (Canva)

  6. بهترین برای راحتی در استفاده: جت اِی لوگو کریتور (JetA Logo Creator)

  7. بهترین رایگان: اینک اِسکیپ (Inkscape)

  8. بهترین برای iOS/ اندروید: دیزاینر (Desygner)

00-2.jpg

اینجا تعدادی از بهترین برنامه‌های نرم‌افزاری طراحی لوگو که در حال حاضر در دسترس هستند به همراه ویژگی های آنها برای شما معرفی کرده ایم:

۱- بهترین در مجموع: ادوبی ایلاستریتور (Adobe Illustrator)

Adobe-Illustrator-logo.jpg

Adobe Illustrator

محصولات ادوبی به طور گسترده‌ای به عنوان استاندارد حرفه ای برنامه‌های ویرایش تصویر شناخته شده‌اند. اگر به دنبال شکار بهترین نرم‌افزار طراحی لوگوی مطلق هستید، به چیزی فراتر از ادوبی ایلوستریتور (Adobe Illustrator) نگاه نکنید.

این برنامه که به بسیاری از ویژگی‌های پیشرفته مجهز شده، به شما امکان می‌دهد که نه تنها لوگوهای خیره‌کننده، بلکه آیکن‌ها و نقاشی‌ها و موارد بیشتری بسازید. از آن‌جا که این نرم‌افزار یک ادیتور گرافیک برداری است، تمامی لوگوها (و کارهای هنری دیگر) در ایلوستریتور (Illustrator) کاملاً بر اساس شرایط و نیازهای شما مقیاس‌بندی می‌شوند. ابزار تایپ و نوشتار آن می‌تواند موارد متنی به لوگوی شما اضافه کند. می‌توانید به آن افکت اضافه کنید، استایل ها را مدیریت کنید و حتی برای کنترل بیشتر کاراکترهای تکی را ادیت کنید. Illustrator به شما امکان می‌دهد که برای ادیت راحت‌تر سایز نقاط لنگری (anchor points) و دستگیره‌ها را افزایش دهید و می‌توانید داده‌ها را با استفاده از فایل‌های CSV مدیریت کنید. ویژگی پاپت وارپ (Puppet Warp) نیز می‌تواند برای ساخت/اصلاح سریع گرافیک بدون نیاز به تنظیم نقاط لنگری تکی استفاده شود.

اگر به روند طراحی لوگو حرفه ای علاقه مند هستید پیشنهاد می کنم مقاله “ آموزش طراحی لوگو در پنچ مرحله ” را که اولین و کاملترین مقاله جامع طراحی لوگو در ایران می باشد را بخوانید.

ادوبی ایلاستریتور (Adobe Illustrator) از فونت‌های اس­وی­جی اوپن تایپ (SVG OpenType) که شامل رنگ‌ها، گرادیان‌ها و شفافیت‌های گوناگون هستند، پشتیبانی می‌کند. شما می‌توانید هزاران صفحه هنری بسازید و هنگام ادیت چندین مورد از آن‌ها را همزمان انتخاب کنید.

logo-course-3-.jpg

۲- دومین انتخاب، بهترین در مجموع: کورل دراو (CorelDRAW)

CorelDRAW-logo.jpg

CorelDRAW

کورل­ دراو (CorelDRAW) از زمان اولین انتشار خود تا به حال، واقعاً مسیر بلندی طی کرده. همانطور که می دانید، این برنامه یکی از بهترین نرم‌افزارهای طراحی لوگو در بازار است. ابزار ویرایش بُرداری قدرتمند کورل­ دراو (CorelDRAW) به شما امکان طراحی لوگوهای فوق العاده غنی و دقیق را می‌دهند، اما این فقط نمونه کوچکی از مزیت­ های این نرم‌افزار است. این برنامه دارای ویژگی‌های متعدد برای کار بر روی گرافیک، تصاویر، طرح‌های کلی، ترسیم‌ها و غیره است. حالت نقاشی سیمتری (Symmetry) آن می‌تواند برای ساخت طیف وسیعی از طرح‌های متقارن، از اشکال ساده تا افکت‌های رنگارنگ استفاده شود. ابزار بلاک شَدو (Block Shadow) به شما امکان می‌دهد که سایه‌های وکتور به اشیاء و متن اضافه کنید. می‌توانید با استفاده از جعبه اتصال یک قسمت یا نقطه مشخص شده، گره‌ها (نقاط کور) را تراز و توزیع کنید. با استفاده از پویینتلایزر (pointillizer) می‌توانید در هر زمانی موزائیک های برداری کیفیت بالا ایجاد کنید. ویژگی فوتو­کاک­تِیل (PhotoCocktail) نیز به ساخت سریع تصاویر کلاژ کمک می‌کند.

برخی ویژگی‌های دیگر کورل دراو شامل پالت‌های رنگی مکمل، پشتیبانی از اوپن­تایپ (OpenType) پیشرفته، مجموعه‌ای توکار از محتوای بدون پرداخت حق امتیاز و یک رابط کاربری با قابلیت تاچ راحت و آسان است.

Affinity-Designer-logo.jpg

Affinity Designer

لوگوها تقریباً همیشه با استفاده از ادیتورهای گرافیک برداری طراحی می‌شوند، زیرا این ادیتورها اجازه می‌دهند مقیاس گرافیک بدون هیچ گونه افت کیفیتی کوچک و بزرگ شود. با این حال، گاهی اوقات ممکن است نیاز به طراحی/ویرایش عناصر یک لوگو (یا هر گرافیک دیگری) در یک ادیتور پیکسلی استاندارد داشته باشید. راه حل آن؟ فقط سراغ افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) بروید.

ویژگی برجسته افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) توانایی سوئیچ سریع بین محیط‌های ویرایش بُرداری و پیکسلی است. شما می‌توانید بدون خارج شدن از نرم‌افزار تنظیمات لایه را انجام دهید و از حالت‌های ترکیب مختلف استفاده کنید. از تصاویر و آیکون‌ها تا گرافیک وب و هنر مفهومی، افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) در همه چیز برتر است. این نرم‌افزار از تمام فرمت‌های اصلی، پروفایل‌های ICC و صفحه نمایش‌های محدوده­ی وسیع پشتیبانی می‌کند. ابزار قلم آن که به دقت طراحی شده­اند، به شما امکان می‌دهد منحنی‌های حرفه‌ای ایجاد کنید و تعداد زیادی اشکال زنده نیز وجود دارند که کاملاً قابل شخصی سازی هستند. تثبیت‌کننده‌های طناب و پنجره(نام ابزار) در تولید صاف‌ترین منحنی‌ها با استفاده از ابزار فری‌هند کمک می‌کنند و می‌توانید با استفاده از عملکرد بولین (Boolean) اشکال را بدون خراب شدن ترکیب کنید.

افینیتی دیزاینر (Affinity Designer) از تمام انواع تصویر اصلی و فایل‌های وکتور، از جمله عکس‌های PSD لایه باز پشتیبانی می‌کند. دیگر ویژگی‌های عمده این برنامه شامل فضای کاری قابل شخصی سازی، پنل مدیریت مفید، غلط‌یابی زنده، ادیتور و موارد بیشتر است.

۴- بهترین با قابلیت هوش مصنوعی: لوگوجوی (Logojoy)

Logojoy-logo.jpg

Logojoy

هوش مصنوعی (AI) در حال حاضر به طور فزاینده‌ای در حال بکارگیری است تا کمک کند هرچیزی، از گوشی‌های هوشمند تا دستیارهای مجازی، بهتر کار کنند. بنابراین چرا لوگوها از این قابلیت بهره نبرند؟ شاید به همین دلیل است که لوگوجوی (Logojoy) وجود دارد.

نرم­افزار طراحی لوگوی آنلاین (یا به طور ویژه، اپلیکیشن وب) لوگوجوی (Logojoy) از هوش مصنوعی برای کمک به ساخت لوگوهای شگفت انگیز با کمترین تلاش استفاده می‌کند. تمام کاری که باید انجام دهید این است که کمی اطلاعات اولیه خود را وارد کنید (به عنوان مثال نام شرکت، صنعت)، از بین لوگوهای قبلاً ساخته شده، انتخاب کنید (تا به عنوان منبع الهام استفاده شود) و سپس لوگوجوی (Logojoy) بقیه کار را انجام می‌دهد. این برنامه بر اساس اطلاعات ارائه شده توسط شما لوگوهای متعددی ایجاد می‌کند و شما می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. زمانی که یک لوگو به مرحله نهایی برسد، می‌توانید عناصر مختلف مانند اندازه فونت و فاصله‌گذاری عناصر را به خوبی تنظیم کنید. همچنین لوگوجوی (Logojoy) به شما اجازه می‌دهد پیش نمایش لوگو را هنگامی که روی کارت‌های ویزیت، تیشرت ها و موارد دیگر چاپ می‌شود، ببینید. لوگوجوی (Logojoy) عکس‌های PNG با وضوح بالا و فایل‌های بُرداری از لوگوهای خرید شده را ارسال می‌کند و می‌توان از آن‌ها در هر جایی استفاده کرد.

۵- بهترین آنلاین: کانوا (Canva)

Canva-logo.jpg

Canva

استانداردهای وب و تکنولوژی‌ها روز به روز بهتر می‌شوند و حالا اپلیکیشن‌های وب برای هر نوع نرم‌افزاری که فکرش را بکنید، در دسترس هستند. یکی از آنها کانوا (Canva) است، و اتفاقاً بهترین نرم‌افزار طراحی لوگوی آنلاین (یا برنامه وب) است.

با داشتن صدها قالب لوگو و ابزار طراحی قدرتمند، کانوا (Canva) می‌تواند ساخت لوگوی منحصر به فرد شما را تبدیل به یک کار بسیار راحت کند. همه این الگوها و ابزارهای طراحی برای استفاده رایگان هستند و همچنین تعداد زیادی تصاویر و گرافیک رایگان هم در آن وجود دارد. برای تصاویر پریمیوم باید برای هر ۱ بار استفاده از یک تصویر ۱ دلار بپردازید. کانوا (Canva) شامل بسیاری از فونت‌های حرفه‌ای است که می‌توانید از بین آن‌ها انتخاب کنید. همچنین می‌توانید ترکیب فونت منحصر به خودتان را ایجاد کنید و آن‌ها را بیشتر سفارشی‌سازی کنید. کانوا (Canva) همچنین دارای اپلیکیشن برای iOS و اندروید است، بنابراین می‌توانید حتی زمانی که در حال حرکت هستید لوگوی خود را بسازید.

یکی از ویژگی‌های جالب کانوا (Canva) این است که به شما امکان می‌دهد با دیگران در طراحی لوگو همکاری کنید. پس از دعوت از هم‌تیمی‌های خود، آن‌ها می‌توانند بدون هیچ مشکلی لوگوها را اشتراک‌گذاری و ادیت کنند.

۶- بهترین برای راحتی در استفاده: جت اِی لوگو کریتور (JetA Logo Creator)

JetA-Logo-Creator-logo.jpg

Jeta

با اینکه ادیتورهای گرافیکی حرفه‌ای مانند ادوبی ایلاستریتور (Adobe Illustrator) واقعاً عالی هستند، با این حال اغلب می‌توانند کمی تهدید­کننده باشند، به ویژه برای کسانی که تجربه قبلی در زمینه چنین برنامه‌هایی ندارند. اگر به یک نرم‌افزار طراحی لوگوی آسان برای استفاده نیاز دارید، جت­اِی لوگو کریتور (JetA Logo Creator) به خوبی به شما کمک خواهد کرد.

جت­اِی (JetA) شامل بیش از ۱۰۰۰۰ شکل‌های بُرداری و بیش از ۴۰۰ قالب لوگو است. شما می‌توانید طراحی لوگوی خود را با انتخاب یکی از این قالب‌ها شروع کنید و به راحتی با جایگزینی اشکال و استایل‌ها آن را تغییر دهید. قالب‌های گنجانده شده شامل انواع مختلفی از دسته‌بندی‌ها و تم‌ها مانند کسب و کار، سرگرمی، مینیمالیستی، سبک نشان و تک رنگ هستند. جت­اِی (JetA) انواع سبک‌های مختلف رنگ را برای حرفه‌ای کردن لوگوی شما ارائه می‌دهد. این سبک‌ها شامل گرادیان و بازتاب، بولد استروک، درخشان‌کننده و براق‌کننده و گرادیان تابشی است. لوگوهای ایجاد شده را می‌توان به عنوان منابع بُرداری و تصاویر PNG دریافت کرد. جت­اِی لوگو کریتور (JetA Logo Creator) با ویندوز ۷ و بالاتر سازگار است.

۷- بهترین رایگان: اینک اِسکیپ (Inkscape)

Inkscape-logo.jpg

Inkscape

برنامه‌هایی که دارای ویژگی‌های زیاد هستند معمولاً قیمت بالایی دارند، و البته ارزشش هم دارند. با این حال، هر چند وقت یک بار نرم‌افزاری پیدا می‌شود که بدون کوچکترین هزینه‌ای، انبوهی از ویژگی‌ها را ارائه می‌دهد. اینک ­اِسکیپ (Inkscape) یکی از همین موارد است.

اینک ­اِسکیپ (Inkscape) یک پکیج ادیت گرافیک برداری متن باز و کاملاً رایگان است که به شما امکان می‌دهد بدون هیچ زحمتی لوگوهای خیره‌کننده طراحی کنید. این برنامه از گرافیک برداری مقیاس پذیر (SVG) به عنوان فرمت پیش‌فرض استفاده می‌کند، با این حال فرمت‌های دیگر نیز می‌توانند در آن وارد/خارج(import/export) شوند. این برنامه ابزار متعددی برای دستکاری اشکال، متون و نقاشی‌ها ارائه می‌دهد. همچنین ایجاد کپی‌های لینک شده “زنده (live)” از اشیاء برای ساخت الگوهای پیچیده نیز در آن ممکن است. اینک ­اِسکیپ (Inkscape) می‌تواند برای تغییرات (حرکت دهی، مقیاس‌بندی و غیره) عملکردهای زی-اوردر (Z-order) و اشیای گروهی استفاده شود. می‌توانید در آن نقاط کور و دستگیره‌های بزیِر (Bezier) را حرکت دهید، استروک‌ها را به مسیر تبدیل کنید و بیت مپ ها را دنبال کنید. عملکردهای متنی مانند تنظیم فاصله حروف و متون چند خطه نیز پشتیبانی می‌شوند.

به عنوان یک نرم‌افزار طراحی لوگوی بین پلت‌فرمی، اینک ­اِسکیپ (Inkscape) با ویندوز، مک او اس و لینوکس سازگار است.

۸- بهترین برای iOS/ اندروید: دیزاینر (Desygner)

Desygner-logo-1.jpg

Desygner

با اینکه درست است که برنامه‌های اختصاصی نرم‌افزار برای ساخت و ادیت گرافیک با کیفیت بالا بهترین هستند، اگر می‌خواهید سریع طراحی کنید، اپ‌های موبایل نیز به اندازه کافی عالی عمل می‌کنند. یکی از این اپ ها دیزاینر (Desygner) است.

دیزاینر (Desygner) به شما امکان می‌دهد لوگوها را با استفاده از هزاران طرح و عناصر آزاد ایجاد کرده و آنها را با گزینه‌های ادیت نامحدود اصلاح کنید. این برنامه همراه با آثار هنری، رنگ‌ها، پس‌زمینه‌ها و بافت‌های متعدد و رایگان می‌آید که می‌توانید برای طراحی لوگو از آن‌ها استفاده می‌کنید. برای ویرایش، تمام عملکردهای استاندارد مانند چرخاندن، تغییر اندازه و اصلاح رنگ پشتیبانی می‌شوند. دیزاینر (Desygner) فونت‌ها و گرافیک‌های رایگانی ارائه می‌دهد که به طور مرتب به روزرسانی می‌شوند. به غیر از لوگو، این اپ می‌تواند برای طراحی پوستر، آگهی، کاور آلبوم/سی‌دی، منوها و موارد دیگر استفاده شود. شما همچنین می‌توانید گرافیک‌های شبکه‌های اجتماعی (به عنوان مثال هدر، بنر و…) را برای انواع پلت‌فرم‌ها، مانند هر چیزی از فیس­بوک تا یوتیوب بسازید.

دیزاینر (Desygner) برای هر دو سیستم عامل iOS و اندروید در دسترس است.

مرجع: ترجمه و تالیف: محتوای اختصاصی سایت دیزیار
حامد میرزااقایی ( کارشناس برند سازی و بازاریابی )

آیا این مطلب برای شما مفید بود؟




ارسال نظر

نام


ایمیل


نظر